6 kilo daha vermek istiyorum herkes böyle çok iyisin falan diyor sizce 58 kg'ye düşeyim mi? 26 yaş 1.63 boy
2 ay
6 kilo daha vermek istiyorum herkes böyle çok iyisin falan diyor sizce 58 kg'ye düşeyim mi? 26 yaş 1.63 boy
Ben 58 kilo olunca stres oluyorum 54 üzerini görmemeye gayret ediyorum. Bence 1.63 boya 64 kg fazla giyinişinle vs belki belli etmiyorsundur bilemem ama ileride zayıflamak daha zor oluyor o yüzden şimdiden dikkat etmen kendi sağlığın için iyi olur
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan diyetisyen kızılın ✨ Tatlım, 1.63 boy için 58 kilo gayet mantıklı bir hedef, korkulacak hiçbir şey yok 😌💚 Ama önemli olan senin aynaya baktığında nasıl hissettiğin. Eğer kendini daha hafif, daha rahat ve mutlu hissedeceğini düşünüyorsan yavaş ve dengeli şekilde 58’e inebilirsin 🧘♀️ Yeter ki kas kaybetmeden, sağlığını bozmadan ilerle. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı da bakabiliriz 💪💚
Cevap
6Cevap
65..
kadınlar boy kilo farkı 5 yani 1.63 e 58 iyi ama eğer çevrendekiler 1 fazlalık görmüyorsa 60a düş yeter
Senin fiizğin harika.. Kilo verme işlerine hiç girişmeee
Bence şu an ideal ama 58 e düşersen taş gibi olursun
Zayıf olmak her zaman daha ıyı
60 iyi gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?