İlk denemede 39 kilo nasıl verdim, herkes zorlanırken benim farkım ne olabilir?

Ne yapsam veremem, aç kalamam kafasıyla 10 yıl kilolu kaldım tartıdan ilk düşene kadar asla inanmazdım, istemeyerek inanmayarak intiharı bile düşündüm, hiç denemedim. Bir gün aşırı sinirlendim, ölsem de yemeyeceğim diye ilk diyetimi başlattım. Aralık 106, şu an 67, sarkma önemli değil, yeterli protein alınca zamanla düzeliyor zaten. Zamanla 1.64, herkes nasıl yaptın dedi, zamanında uçurum gibiydi, 70 bile olmaz diyordum. O zaman boyumu 1.69 biliyordum, yanlışmış. Sadece kilomu beğenmiyorum, yapılı göbekli duruyorum, biraz daha vermem gerekiyor. 95 cm, 75-82-85 olsa yeter bea, sanırım 57-60 kilo istediğim çünkü hedefim 55, sonrası full protein ağırlık çalışıyorum. Benim anlamadığım, herkes 10 yıl deniyor, yapamıyor, yıllarca, nasıl ben tek seferde bu kadar kilo verebiliyorum, işin içine intihar seviyesi girdiği için mi çünkü ben bile inanmıyorum kendime, rüya olduğunu düşünüyorum. Benim farkım ne, tek denemede bir insan bu kadar kiloyu nasıl verebilir?
Güncellemeler
1 ay
Çünkü insanlar 10 yıl uğraşıyor yapamıyor ben nasıl tek seferde yaptım aylardır onu düşünüyorum
Güncellemeler
1 ay
15-30-45 km yürüyüş yaptığım günleri biliyorum buraya gelmek için çok emek verdim
İlk denemede 39 kilo nasıl verdim, herkes zorlanırken benim farkım ne olabilir?