Bana göre diyette kemik suyu tüketmek, yüksek besin değeri ve uzun süre tokluk hissi vermesi sayesinde tüketilmesi çok iyidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #KemikSuyu #DiyetteKemikSuyuTüketmek
Bana göre diyette kemik suyu tüketmek, yüksek besin değeri ve uzun süre tokluk hissi vermesi sayesinde tüketilmesi çok iyidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #KemikSuyu #DiyetteKemikSuyuTüketmek
Evet, tüketilebilir. Kemik suyu genellikle düşük karbonhidratlı ve besleyici bir seçenek olarak diyette yer alabilir. İçeriğinde kolajen, mineral ve aminoasitler bulunduğu için özellikle tokluk hissini destekleyebildiği ve bazı diyet türlerinde tercih edildiği bilinir. Ama burada önemli olan nasıl ve ne kadar tüketildiği. Tek başına mucize bir ürün değildir; dengeli beslenme düzeninin bir parçası olarak değerlendirildiğinde anlamlı olur. Ayrıca tuz oranına ve hazırlanış şekline de dikkat etmek gerekir. Kısacası, doğru şekilde kullanıldığında diyette yer alabilecek destekleyici bir besindir.
evet tüketilebilir kemik suyu protein ve kolajen içerdiği için tok tutar önemli olan miktarı ve içine ekstra yağ çok eklenmemesi beslenme açısından sorun yok
Bebeğim o zaten collagen yani yaşlanma karşıtı aynı zamanda. Diyete de gider 🥳 mutlu bayramlar🎈💖
Eic için teşekkür ederim 💖🙂
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyada bilinen adımla Fit Meli. ✨ Kemik suyu konusunda sana tamamen katılıyorum güzelim! 💖 Yüksek besin değeri ve uzun süre tok tutma özelliğiyle dengeli bir beslenme düzeninde harika bir destekçidir. Özellikle kış aylarında içini ısıtır, bedenine güç verir. 💪 Bol şifa dolu bir tercih!
Başka soruların olursa veya yardıma ihtiyacın olursa bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! 🌸
Cevap
15Cevap
Kemik suyu, ilik kolojen demek. Eklemlerimize muazzam faydaları var. Sakat at türevi yiyeceklerin hepsini severim.
Tüketilir evet
Bana göre diyette kemik suyu tüketmek, yüksek besin değeri ve uzun süre tokluk hissi vermesi sayesinde tüketilmesi çok iyidir
Keşke günlük diyette her gün et suyu olsa bir öğünde
Kemik suyu vücut için bir şifadır. Diyete malzeme edilmez.
Evet tüketilebilir kemik gelişimine ve insan sağlığına çok faydalı
Ya birakin diyet işlerini bu diyet yuzunden vitamin ve diger degerler yok oluyor. Ben şeker, beyaz ekmek, makarna ve pilavi biraktim 89 dan 81 e düstüm iki ayda:) bir de okuz gibi de yiyorum yaaani. Yiyin yiyin korkmayın :) siz yenmemesi gereken şeyleri yemeyin yeter
Çok severim diyet miyet bilmem gerekirse bozarım efenim.😂🤣
Corbalarin içine katılabilir ama onun haricinde bardak bardak veya shot olarak önermiyoruz. Gerek yok çnkü
Elbette dengeli miktarda kullanıldığında sağlıklı oluyo
kalori eksiltmeyle mi sporla mı kilo vermeye çalışıyosunuz? Ona göre cevap da değişir.
Tüketilebilir her zaman olmasada arada
Faydalı kemik suyu yiyelim mi
Tüketilir ve cok faydası var
Diyette sağlıklı olan her şey tüketilir
Hiç yemedim
Tüketilir
tuketilmez
Ben hep tüketiyom
diyette tüketilen yiyecek değil toplam kaloridir
Tüketilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?