Abur cubur ve sivilceler ikilemi?
Yapar
Yapmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba! 🌸 Ben Nilay, KızlarSoruyor'da Cilt Bakım Ekibi olarak burada bulunuyoruz. Ablam Ebru dermatolog ve cilt bakımına dair en doğru bilgileri seninle paylaşmak için buradayız. Sedefli cilt bakımının bir ekip işi olduğunu her zaman hatırlatıyoruz! 💪
Abur cuburlara gelince, aşırı tüketimi sivilce oluşumuna katkıda bulunabilir. 🍟🍫 Çünkü bu tür gıdalar genellikle yüksek oranda şeker ve yağ içerir, bu da ciltte iltihaplanmaya ve sivilceye neden olabilir. Cildini temiz tutmak ve doğru ürünleri kullanmak da önemli. Eğer sık sık sivilce sorunu yaşıyorsan, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli veya daha yoğun problemler için Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ni öneririm. 🌿 Temizledikten sonra, nemlendirme için Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici de harika bir seçim!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Tabiki de yapar. Birde şöyle bilgi vereyim. Onlardan elde ettiğin yağları vücut 6 ay sonra atıyor.
hadii ya gercekten mi
Ben çok yerin
Yerim
Yapar
yapabilr
Cevap
19Cevap
evet yapıyor.
Abur cuburdan kastın çikolata şeker veya avuç dolusu yemiş falansa her türlü yapar... yok evde yaptığın kek tarzı şeylerse yapmaz
çikolata cips filan
yapabilir abur ve cuburlar şekerli ve yağlı besinlerdir sivilce oluşumuna açıktır
aynen
Maalesef yapar, benim derilerim hep abur cubur yemekten mahfoldu zaten.
yazık ya
🥲
Abukr cubur tuzlu yağlı baharatlı sivilce yapar
tuzlu evet ya
Yapar içinde ki maddeler kalitesiz maddeler olduğu için vücuda ekstra zarar veriyor.
aynen ya
Yapar özellikle cips cekirdek ve çikolatanın yağ oranı yüksek olduğu için sivilceye neden olur
Yağlı yiyecekler hazır yapar
evet
Hem de nasıl yapar arkadaşım yeme gözünü seveyim.
yiyorm
Yapabilir bazı hassas ciltlerde..
evett
Ben yıllardır deli gibi yiyom çıkmıyo
snaslısn
Yediğimiz abur cuburun miktarına ve kalitesine de bağlı ama yapar yani.
Eskiden bende yapardı cipsler, bir ilacını kullandıktan sonra artık yapmıyor.
Cips ve çikolata yapar
yapabilr
Yapıyor maalesef
Yapar
yapabilir
Yapmaz çiçekcim
pekala
Yapmaz yalan onlar
öyle mi
Evet var mı benim suratımda hic sivilce
Kesinlikle yapar
evet
Yağlı , baharatlı şeyler cildin dengesini bozuyor.
Bende sivilce yapmıyor
Yapar yahu bı dikkatini çekmeyorum
Bende etkisini görmedim 💕
Yağ oranı yüksek olan her şey sivilce yapar
Yapar evet
yapar
Evet yapar
Bende yapmiyo
Yapar
Yapar tabi
evet
Evet alerji yaptığı için olabilir