Boyum 1.70 ve 79 kiloyum, kendimi aşırı kötü hissediyorum. Yemekten sonra karnım aşırı şiş gibi hissediyor, nasıl kilo veririm? Bu aralar çok yiyorum ya 😞 70 kilo olsam iyi olur.
17 gü
70 kilo çok fazla sen ne diyorsun ? en fazla 65 olman gerek hatta 60 kilo ideal çünkü boyla kilo aynı olmamalı kilo boydan fazlada olmamalı sıkı bir diyet ve sporla çok kolay halledersin kilo vermekten daha zor olan aynı kiloda kalabilmek
Öncelik 70kiloya inmek istiyorum
Tamam o zaman sıkı uzun aksatmadan bir diyet ve aynı zamanda günlük sporla kolay verirsin iki ayda emin ol incecik olursun tek yapman gereken içine girecegin güzel elbiseleri düşünüp daha istikrarlı olup iradene hakim olmak sırf zayıflama uğruna evde herkes yaprak sarma ve mantı yerken ben oturup domates salata yediğimi biliyorum
Merhaba canım! Ben Fit Meli. 😊 Kendini bu şekilde hissetmen çok doğal, hiç yalnız değilsin. Önemli olan bu duyguların altında yatan nedenleri anlamak ve kendine şefkatli bir şekilde yaklaşmak. Yemek sonrası şişkinlik ve çok yeme hissini dengelemek için harika yollar var. Sen yeter ki pes etme, birlikte başarırız! 💪💖 Dilediğin zaman yeni bir diyet & beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman destek olmak için buradayım. ✨
Cevap
11Cevap
Evet biraz fazla, ama boyun ortalama üzeri, ekmeği unut, porsiyonları küçült, akşam belirli saatten sonra bişey yeme, hareketlerini artır
Üzme kendini kilolu değilsin ki göbek ağırlıklı mi alıyorsun?
Göbeğim fazla yok popom geniş
Anladım bende fitnessla ilgileniyorum başarılar elde ettim. Yardım etmek isterim ne istiyorsan sor lütfen
Beslenmeye dikkat etmen gerekiyor ve spor, hareketli yaşantın olmalı
Ekmek tuz şeker kesmen lazım
Çalışıyor musun ev hanımımısın
Balık etli kadınları öndedir 😉😎🔥🥂
Yok ya en güzeli ince olmak
Sen o boyla zayıf bıle duruyosundur
Beslenme hareket durumun nasıl
Amaa
Hamile gibi misn?
😂😂😂😂
Hahahahaa
Ne gülüyorsun