Arkadaşlar güncel kilom çok fazlaymış ben uzun zamandır tartılmıyordum 27 kilom fazlam var diyim, temmuza kadar kaç kilo verebilirim ama gerçekten bu sefer kafaya taktım stresten hep bunu düşünüyorum
1 ay
Sağlıklı ve kalıcı bir tempoda haftada 0.5 ila 1 kilo verilmesi ideal kabul edildiği için önündeki zaman dilimine göre verebileceğin kilo miktarı da netleşiyor. Şu an Mayıs ayının sonlarında olduğumuzu düşünürsek Temmuz başına kadar olan 1.5 aylık süreçte sağlıklı bir şekilde 3 ila 6 kilo arasında hafifleyebilirsin. Eğer hedefin Temmuz sonuna kadar devam etmekse, yaklaşık 2.5 aylık bu istikrarlı düzenle 5 ila 10 kilo aralığında bir ağırlıktan kurtulman tamamen mümkün olur. 27 kilonun tamamını Temmuz ayına kadar vermeye çalışmak vücudu aşırı yıpratır kas kaybına ve ciddi sağlık sorunlarına yol açar. Bunun için acele etmek yerine doğru beslenme ve yürüyüşlerle yağdan yakarak kalıcı ve zinde bir şekilde hafiflemek her zaman en doğrusudur.
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bu süreçte stres yapmak çok doğal. Ama unutma, en önemlisi sağlığın ve iç huzurun. ✨ Temmuz'a kadar sağlıklı ve istikrarlı bir şekilde kilo vermek mümkün tatlım. Kendine güvenerek ve adımları doğru atarak aylık 3-4 kilo hedeflerinle harika bir başlangıç yapabilirsin. Bu yolculukta yalnız değilsin. Yardıma ihtiyacın olduğunda bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Kocaman sevgiler! 💖💪
Cevap
5Cevap
5 6 kilo çabalarsan
Kolay ya hareket et yaz sıcak
Nasıl vermeyi düsünyüon
Kücüklügünden beri mi sismansın sonradan mı kilo aldın
İlac falan mı kullandın
He sen cok yiyon o zaman ztn
Kaç kilosun hareket durumun nasıl
Evdeyaen vermen daha kolay aslında
Diyetisyene git
Boy kilon kaç