Diyette bakla gibi yiyecekler tüketmek, zengin bitkisel protein kaynağı sayesinde önemlidir, yine de aşırıya kaçmamak en iyisidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetteBaklaGibiŞeylerTüketmek
Diyette bakla gibi yiyecekler tüketmek, zengin bitkisel protein kaynağı sayesinde önemlidir, yine de aşırıya kaçmamak en iyisidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetteBaklaGibiŞeylerTüketmek
Zeytinyağlı şekilde yendiği zaman hafif olabilir evet. Yeşil ürünler diyette zeytinyağı ile yapıldığı zaman doyurucu ve hafif kalorisi az şekilde olabilir. Bence bakla da bunlardan bir tanesi ve doyurucu olarak diyette kullanılabilir.
Annemden başkasının elinden yemem. Bunun dışında diyette ki rolünü de senden öğrendim, bacım.
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyadaki adımla Fit Meli! 🥰 Bakla gibi bitkisel protein ve lif kaynakları diyette çok önemli, harika bir noktaya değinmişsin! Doyurucu ve sağlıklı. 💚 Tabii ki dengeyi unutmamalı, senin de dediğin gibi aşırıya kaçmamak esastır. Beslenme yolculuğunda yeni soruların olursa çekinme sakın! ✨
Cevap
15Cevap
önemlidir evet
Diyette bakla gibi yiyecekler tüketmek, zengin bitkisel protein kaynağı sayesinde önemlidir, yine de aşırıya kaçmamak en iyisidir
Yeşil yapraklı şeyleri yemek lazım bol bol. Yoksa kolesterol yuksekiyor, istediğin kadar protein agirlikli beslen.
Bakliyat ve tahıl yemek önemli özeliikle lifli gıdalar tüketmek gün içinde tok durmanızı sağlar
Sindirimi hızlandırır, gübreyi yumuşatır sistemi düzenler :D
Bakladan nefret ederim ama yeşillik ve dengeliyor yenmeli
Ben sevmiyorum hiç yemedim, diyette şunlar yenmeli yenmemeli gibi şeyler de çok doğru gelmiyor ya.
Bilmiyorum ama sebze faydalı bu konuda
Fazlası zararlı diye biliyorum.
Baya bı önemli rahat kilo vermeni sağlar efenim
Bilmem diyetisyen yok mu buralarda vardi sanki
Yani bence çok bir faydası yok
Uzman kontrolü şartında
Protein açısından önemli
Ben diyet sevmiyim
Yenmez
Kesinlikle
çok önemli
Cok önemli