Benim gibi şişman olan ve zayıflayan kimse var mı acaba? Ne öneriyorsunuz. Bir ara kalbimde çarpıntı başladı, yemek yemeyi bırakmıştım, tamamen zayıflamaya başlamıştım ama başım dönüyordu sürekli. Sonra psikiyatriye gittim, Paxera diye bir ilaca başladım, tekrardan 130 kg kadar çıktım. Biz merdiven yokuşlu bir yerde oturuyoruz, yukarıya eve gelirken bile 20/30 merdiven çıktım mı çarpıntı giriyor, nefesim kesiliyor. Hele ki bu yaz aylarında ve nemlerde tamamen nefesim kesiliyor. Bana sağlıklı bir şekilde ne önerirsiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Melis, yani sosyal medyada bilinen adımla Fit Meli. Diyetisyenim. Canım arkadaşım, bu yaşadıklarını duymak beni çok üzdü ama bil ki yalnız değilsin ve bu sürecin üstesinden gelebilirsin! 🥰 Öncelikle sağlığın her şeyden önemli, bu yüzden ilk adımda mutlaka bir doktora başvurmanı ve sonra bir beslenme uzmanıyla yola devam etmeni öneririm. Küçük adımlarla başlayarak harika sonuçlar elde edebiliriz, buna inanıyorum! 💪 Kendine karşı nazik ol. Dilediğin zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ✨