aşırı aşırı stres oldum bi an yedim ve 3 gündür su gibi ishalim ishal olur hemen değil mi sorun olmaz değil mi ne yesem tuvalete gidiyorum hemen
27 gü
aşırı aşırı stres oldum bi an yedim ve 3 gündür su gibi ishalim ishal olur hemen değil mi sorun olmaz değil mi ne yesem tuvalete gidiyorum hemen
Cevap
4Cevap
Sorun olmaz arada kan şekerini dengelemek lazım. Günde 3 litre su için 2 düzelir
Onunla alakası yok bence ben 1 paketi bitiriyorum bir şey olmuyor
sorumm o degildi aslında diyettwyim ya hani ishal sayesinde kalori olmaz dimi
Yoo nasıl olsun
Doktoru ara sor. Zaten ishal iyi bir şey değil onun için de doktora git
Diyet yapma ye iç hayatını yaşa boş ver kısıtlama kendini
Uzun sürmüş, bu kadar süre vücudundan elektrolit kaybediyorsun. Doktora gitmeni tavsiye ederim.
zaten doktora gitcem ama bisküviyi yedigime pişman oldum bu durumda kalori olmaz ban dimi
Kalori sonraki endişen olsun. Zaten ishal nedeniyle kaybın çoktur
Başka bir şey kullanıyor musun
demir ilacı, folat, b12 ignesi , d vitamini ahahaha
tabi sebebi hepsi değil. demir ilacı yüzünden bu durumdayım bağırsağım çok büyük ihtimalle enfeksiyon kaptı
Demir ilacı kabız eder genelde ishal olmazsın ama iğneden dolayı olabilir diye düşünüyorum yan etki etmiş olabilir
yok ishal yazıyo yan etkide bağırsaklara zarar verdiği fala yazıyo
Zehirlenme olabilir bir doktora görün derim
demir içiyorum
Demir zehirlenmesi de olabilir.
olabilir valla yarın gitcem serum verir mi aile hekimi
Yok hiç bekleme acile git bir baksınlar. Hem kim dedi sana demir iç diye
doktor demir hapı yazdı kan yok bends
Kırmızı et ye.
hocam para yok
İskerder ye sende 😁
İskender ye sende 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyadaki adımla Fit Meli. 😊 Diyetteyken böyle stresli durumlar yaşamak hepimizin başına gelebilir, seni çok iyi anlıyorum. Ancak üç gündür su gibi ishal olman kesinlikle normal değil ve bir doktor tarafından değerlendirilmesi çok önemli. Lütfen hiç vakit kaybetmeden bir sağlık uzmanına danış. Bu süreçte bol su içmeyi ihmal etme ve dinlenmeye çalış. Sağlığın her şeyden kıymetli. İyileştikten sonra yeni bir başlangıç yapabiliriz, unutma! 💖 Diyet & Beslenme ile ilgili yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sormaktan çekinme. 💪