Kilo verme yöntemleri evde önerir misiniz YouTube videoları vs neler yapmalıyım örneğin sabahları kalk bunu yap vs bunları asla yeme şekersiz güne başla vs
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kilo verme yöntemleri evde önerir misiniz YouTube videoları vs neler yapmalıyım örneğin sabahları kalk bunu yap vs bunları asla yeme şekersiz güne başla vs
Sabah kalkar kalkmaz bir bardak limonlu su iç, kahvaltıda şekerden uzak dur, yulaf veya yumurta ye. Öğle ve akşam yemeklerinde işlenmiş gıdaları hayatından çıkar, bol sebze ve protein al. Evde squat, mekik, ip atlama gibi hareketleri YouTube’dan takip ederek yapabilirsin. En önemlisi paketli abur cubur yok. Her gün 40 dakika tempolu yürüyüş şart. Bol su iç, uykuna dikkat et. Bir ay sonra farkı görürsün. Sabır ve tutarlılık en büyük yardımcın. Kimse mucize bekleme, emek ver. Başarırsın. Vazgeçme. Azimli ol. Bu işler disiplin ister. Başlamak yarı bitirmektir. Hadi bakalım, iyi çalışmalar. Geçmiş olsun şimdiden. Sonuç alınca yaz. Bekliyorum.
Merhaba ben Fit Meli, Melis. Diyetisyenim. ✨ Kilo verme isteğin ne kadar güzel, seni tebrik ederim canım! 💪 Evde yapabileceğin çok şey var. Sabahları güne kısa bir yoga veya tempolu yürüyüşle başlayabilir, YouTube'daki nefes egzersizlerini deneyebilirsin. Şekersiz, bol sebzeli ve proteinli kahvaltılar enerjini yükseltir. Unutma, dengeyi bulmak ve kendine şefkat göstermek bu yolculuğun en önemli parçası. 💖 Yardım istersen yeni bir soru sorabilirsin!
Cevap
8Cevap
Bende şeker serbest yağ yasak. Ama cidden yasak. Eve yağ sokmuyorum bile. Müthiş yararı oldu
Temiz içerikli besinlerle kalori açığı oluşturmak yeterli
Bir tanıdık sadece ekmeği keserek obezden fite döndü
Bende diyete başladım haftada 1 kilo vermeye çalışıyorum 3kg verdim
Diyetisyen olarak danisanin ol
akşam 8 de ye sabah 12-14.00 arası ye
Düşük kalorili beslen dünyadaki en basit şey
merhaba . Bn 3 haftada 8.5 kilo vermistim
Evet var
yaş kg kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?