AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
1 ayda o kadar kilo vermek mümkün değil.3 4 ayda verilebilir
Onu sen unut be 1 ayda hic yemesen o kadar veremessin
Sanmam o kadar vermek imkansız
17 18 günde 9 kilo 1 ayda 12 13 vermiştim
Nasıl verdin
Sporla, kendim sporcuyum
Ne yedin kaç ögün yedin ara ögün yaptın mı
Ben canımın istediği gibi yedim desem yeri ama akşamları yemek yemedim günde iki gün ama belli ölçülerde ve diyet şeklinde ayrıca sıkı spor antrenmanı yaptım.
günde 500 calori al 20 kg gider
1 ayda mı
evet
O kadar kilo verilmez
Verebilen ciddi rahatsızlıklar yaşamıştır bebiş
kendi rekorum 10 kilo
Ne kadar zamanda
79dan 57 ama 1.5 ay.
Nasıl verdin
Yazıo adında programı indirdim. Mutfak tartısı ve normal tartı aldım. O dönem Korona olduğu için koşu bisikleti ağırlık ve halter sehpası aldım. En başta tek seferlik peofoayonel uzaktan yardım veren bir hocadan ev için hangi hareketler yapmam konusunda bilgi aldım. Diyet noktasında ise yağdan uzak durdum ve çok az yedim. Kahvaltı sadece yumusta beyazı az yağlı çok az peynir iki dilim yerdim ama genelde bunun yerine yulaf ezmesi var. İçine meyve filan karıştırıp yiyordum. Sadece spordan sonra tavuk göğsü yerdim genelde de hep aç olurdum ama o açlığı sürekli şekersiz çay içerek bastırırdım. Çok su içerdim. Sade soda hariç hiçbir soğuk içecek kola meyvesuyu hiçbir şey içmezdim. Şeker krizine girdiğim oldu tabi hani çok kez diyeti i bozacak durum oldu ama geçen zamana ve emeğe kıyamıyorsun. Her gün tartılır not alırdım. Yazıo programında olduğun kiloyu ve olmak istediğin kiloyu yazdığında sana bir kalori belirler sürekli ben o kalorinin neredeyse yarısından azını yiyordum. Bu kalorileri mutfak tartısı ile hesaplıyorum ztn bide yediğim şeyler hep aynı ve basit şeyler olduğu için taratıp girmesi takip etmesi kolaydı.
Anladım kaç ögün yedin peki ve ara ögün yaptın mı
Sabahları yumurta ve çok az peynir yedin sadece demii? Bide yulaf
Aslında kısa sürede kilo vermek istediğim için tek düzen kilo takibi kolay oluyordu. Ya bir dilim yağsız veya az yağlı peynir, üç dört zeytin, iki yumurta beyazı haşlanmış, ve iki dilim tam buğday ekmek yerdim veya böyle bir öğün yerine gramajını şimdi hatırlamıyorum yulaf ezmesini tavaya döküp hafif su ile döküp suyu çekince bir tasa alırdım içine bir su bardağı yağsız süt döküp üstüne nar taneleri muz varsa bir çay kaşığı mal döker sade onu yerdim. Yulaf ezmesi oldukça uzun süre tok tutan bir besin.
Kesinlikle zamanla sporla birlikte kilo vereceğini hissedersin. Diyetimde bir diğer önemli şey ise sabah uyandığında su dahi içmeden sakız dahi çiğnemeden spor yapmak. Ben koşu bisikletin biniyordm on beş dk veya yarım saat. Sabah ilk uyandığında aç karnına yaptığın spor sadece yağdan verir. Zamanla tartıda kesildiğini hissettikçe daha özgüvenli yapmaya devam edeceksin teşvik edici olur ama şeker neredeyse hiç hayatında olmıcağı için şeker krizleri normaldir canın çok çeker.
Ya ara ögün yaptın mı? Sabahı anladımda akşam ne yedin? Ve sporu sadece sabah mı yaptın
Sadece sabah ve akşam 7de yemek yiyordum. Genelde günde bir kez spor yapıyordum yaklaşık bir saat sürüyordu sporum oda zaten dediğim gibi akşam yemeğinden sonra. Ara öğün filan yoktu sadece sıvı oda su veya şekersiz siyah ya da yeşil çay. Kriz geçirirsen filan illa bişey yicem diosn kuru incir veya kayısı birkaç tane kaju öylesine. Oda bunu bir kaç kez yapmışımdır. Ara öğünüm yoktu. Çok disiplinli ama zor bir süreçtir ama bu kiloyu verdim hatta öncesi sonrası resmimde vardı.
E bi öncekinde sabah kalkar kalkmaz dedin sporu
Sabah kalkmak zor olduğu için düzenli alışkanlığım yoktu ama yararlı oluyordu bazen yapsamda. Hergün yapabilecek biriysen bir önerimdi sadece. Ayrıca akşam yaptığım spor hem kardio içeriyordu hemde ağırlık çalışıyordum. O yüzden zaten yeterince yoruluyorum o yüzden sabah kardio alışkanlığım düzenli değildi fakat hergün yapmak senin için iyi olur.
Anladım peki akşam yemeginde ne yiyordun sen if yaoıyordun o zaman aralıklı oruç gibi demi
Bennn varım
Kaç verdin kaç ayda
56 dan 44 e düştüm yaklaşık 1.5 2 ayda
Yokkkk
Boy kilon neki