Daha önce 70 kiloyu bulmuştum, aşırı kilolu duruyordum. Bugün 75'im ama öyle durmuyorum, neden sizce?
28 gü
Daha önce 70 kiloyu bulmuştum, aşırı kilolu duruyordum. Bugün 75'im ama öyle durmuyorum, neden sizce?
Cevap
13Cevap
demek ki kemik yoğunluğun ve kas kaliten iyi. güzel bir genetik
Bir de boyum 1.65 ama kemikli bi kadınım
Kaç gündür yapmıyordum ama bu akşam baslycam. Yalnız bu sabah 2 tabak makarna yedim bişey olur mu. Daha da bugün bişey yemezsem
gezegen değiştirmişsin. şimdiki gezegende yer çekimi daha güçlü
Yani kalp vardır beli etmeye bilir belki
Kalıplisın yani demek istedim 😀
Evet evet kalipliyim
İşte o yüzden kilon pek beli etmeye bilir sana göre ama tartıya göre o yutmaz 😀
Evet ya ne ara 75 oldum. Çığlık attım resmen tartıda görünce. Bı ara moralim bozukti, salmistim kendimi surekli yemek yiyordum ama toparlayacam
Yani yemek yemen tabiki fazlası kilo yapar ama bence spor yaparak daha net bir cevap alirsin
Boyun uzun olduğu için olabilir
1.65 boyum. Uzun değilim
Evet değil.
Yağ kas oranın iyidir
tum vucuttan aliyorsan belli olmuyordur
kılon bence ıyı ayrıca ıyı hıssedıyorsan sorun yok
İyi hissetmiyorum sonuçta 15 kilo fazlam var. Vericem onları
kılo dedıgın sey dert degıl alınır verılır saglıklı olmak onemlı olan benımde 10 kılo fazlam var yazın verıyorum kısın alıyorum
Tarti bozuk
Bozuk değil. Dün bı paket tarttım doğru çıktı
Boy kqç
1.65
Boyuna göre kilon ideal göstermeme sebebinde bu. Anlamadigim nokta aynaya karşi kendinle barişik değil misin?
Boyun kaç
1.65
Kilolusun
Evet 15 kilo vericem ama 75 gibi durmuyorum
3 kilo ne fark eder 70 dursan da 65 dursan da kilolusun
Hedef koyma süreklilik planla zayıf görünene kadar devam et
Boyun uzundur belki
Görmeden diyemem
Ödem falan mı acaba ya da Regl kaynaklı
Ödemden dir
Psikolojik olabilirmi neye göre buna karar verdin
Abla biz ne bilelim demek ki kilo almıssın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Fit Meli. 😊 Tartıdaki sayıyla aynadaki görüntünün farklı olması çok sık rastlanan ve aslında harika bir durum. Muhtemelen vücudundaki kas oranı artarken yağ oranın dengelenmiş. Kas, yağdan daha yoğun olduğu için tartıda kilo artsa bile daha sıkı ve ince görünebilirsin. Aynadaki fit görüntün, tartıdan çok daha değerli! Harika bir denge yakalamışsın. 💪 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🤗