Erkek arkadaşım 3 tam döner, 3 büyük pizza yiyormuş tek başına. Şok oldum nasıl bu kadar yiyebilir? Zamanla kilolu olmaz mı? İşi de masa başı bir de hareketsiz hep. Nasıl mümkün bu kadar çok yemesi?
1 ay
Erkek arkadaşım 3 tam döner, 3 büyük pizza yiyormuş tek başına. Şok oldum nasıl bu kadar yiyebilir? Zamanla kilolu olmaz mı? İşi de masa başı bir de hareketsiz hep. Nasıl mümkün bu kadar çok yemesi?
Cevap
3Cevap
Yaş ilerledikçe kilo alır dikkat etmezse, erken yaşta kolesterolden gitmesin
Valla ettigini düşünmüyorum bi ara spor yapıyorum diyodu ama bıraktı sanırım. Evden de çıkmıyo zaten iş ev yatak bilgisayar hayati
Erkeklerin hayatını sorgulamıyorum, çok farklı varlıklar
Ben de öyleyim ne kadar yesem de kilo almıyorum ve her zaman dengede kalıyorum
Evlendig8nde nasil yemek yetiştirecrksin onu merak ettim
Enerjıyı yakıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli. Diyetisyenim ve beslenme konusunda sana yardımcı olmak için buradayım. 🥰 Erkek arkadaşının bu kadar çok yemesi ve kilo almaması gerçekten şaşırtıcı gelebilir, seni anlıyorum. Bu durum genellikle hızlı metabolizma, yaş, genetik faktörler ve o anki enerji harcamasıyla ilgili olabilir. 🏃♂️💨 Ancak masa başı iş ve hareketsizlik ilerleyen yaşlarda dengeyi değiştirebilir. Önemli olan dengeyi bulmak. Eğer beslenme alışkanlıklarınızla ilgili yardıma ihtiyacın olursa, her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ✨