Doğum:50 cm 4 kg
1 yaş:80 cm 12 kg
2 yaş:87 cm 13 kg
3 yaş:100 cm 13 kg
4 yaş:110 cm 15 kg
5 yaş:120 cm 15 kg
6 yaş:130 cm 18 kg
3 yaşına kadar tombul bir çocuğun şimdi zayıf olacağı kimin aklına gelebilirdi ki?
3 yaşına kadar tombul olan oğlum yazmissiniz.3 yaşında 13 kg. Tombul mu oluyor.1 yaşından itibaren oğlunuz da bir kilo problemi var bence. sonuclariniz normal ise diyetisyene gitmeniz şart.
şu an da 22 kilo oldu ve 3 cm uzadı.8 ay geçti bu konuyu açalı :)
@Gigu02 1 ay sonra 7 yaşına gircek çok hareketli zaten çok süt içiyor hala zayıf ama problem değil
@Gigu02 Genetik ve sütten dolayı uzadı ve zaten 7 yaşına gircek 7 ayda 4 kg aldı 3 cm uzadı çok çabuk değil bence
hep ayni seyleri yemesi bile cok garip zamanla duzelir takmayin
Hep yaşıtlarına göre uzun ama zayıftı. Doktor büyüyünce de boyu çok kilosu az olcak demişti. Ben 185 boyunda 60 kiloyum bana çekecek galiba...
normal iste
Balık yagı içir
Hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler. Peki oğlumun bu kadar çok yiyip hiç kilo almaması normal mi?12 yaşındaki bir çocuğa bile böyle yemek çok gelir...
4 kilo doğan çocuğun şimdi zayıf olacağı asla aklıma gelmezdi...
Kızlarınızı Allah bağışlasın,9 aylık kızınız da mutlaka normal kiloya düşer, oğlum da 1 yaşına 12 kilo 80 cm boyla girdi ama şimdi ince uzun yağız bir delikanlı.)
onun guatrına bır baktırın bakım neyi varmış
Daha önce baktırmıştık normal çıktı. Doktor boyu yaşıtlarına göre uzun ama kilosu az demişti. Sizin gibi ince uzun olcak demişti şayet ben 185 boyunda 60 kiloyum.
o zmn bır dıyetısteyene gıdın o sıze nasıl beslenmesı gerektıgı hakkında detaylı bır program verırı anca boyle olur belkıde genetıktır doktorun demek ıstedıgı budur
Cevap
0Cevap
Tuvalete sık gidiyordur ya da çok hareketlidir
Doktora gitmiştik sizin gibi uzun ve zayıf olcak demişti. Hareketli ama abartılı düzeyde değil ayrıca tuvalete günde yalnızca 1 defa gidiyor.
O zaman genetik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?