İş yerinde çok beğendiğim, hoşlandığım bir çocuk var, çok yakışıklı, efendi bir çocuk ama öyle zayıf, öyle zayıf ki
1.85 boy, 67 kilo. Şöyle ona kilo aldırmak istiyorum, böyle zayıf görünce çocuğu dövesim geliyor yaa 😄😄😄
İş yerinde çok beğendiğim, hoşlandığım bir çocuk var, çok yakışıklı, efendi bir çocuk ama öyle zayıf, öyle zayıf ki
1.85 boy, 67 kilo. Şöyle ona kilo aldırmak istiyorum, böyle zayıf görünce çocuğu dövesim geliyor yaa 😄😄😄
Cevap
9Cevap
O zaman bol bol yemek yedir ne diyeyim.😄
Her gün kahvaltısını ısmarla
Bunu gerçekten yapmak istiyorum
Yap o zaman
Şöyle diyorum bol bol karbonhidrat açma falan alayım sonra ilerliyen zamanlarda sağlam bir serpme kahvaltı
Önce avı bahsi geçen bölgeye çekmelisin
Nasıl
Her şeyide benmi söyleyeyim bre şaşkın 😕
Onun daha zamanı var önce onu istediğim kiloya getireyim
Senin iş zor görünüyor sen direk besili bir arkadaş edin kısa ve karlı yol bu 😁
Hergun patates ekmek ısmarla kola icir
Olur vallahi kusana kadar yedirmek istiyorum
Sen kaç kg
Aynı ama ben kadınım 1.65 boyundayım normalim yani hafif balık etliyim
En güzeli
Ne yapıcan ki ona evden yemek mi götürücen
her şey
Konuş onla neden yemek yemiyor diye stresten mi başka birşeyden mi önce bunu öğren ona göre ilerle
Yoo yemek yiyor ama zayıf zorla yedirmek istiyorum varya o kadar zayıf ki
Az yiyor işte daha fazla yemesi lazım ona evden yimek götür ama sevdiği yemekleri sorup ona göre hazırla bence hem aranızdaki bağ güçlenir
Evlenince rahat 15 kilo alır.
Ona takilma yaş ilerledikçe alır kilo
Uzun boylu olmasa yüzüne bakmazdın
Olum rahat bırakın lan erkekleri
Bol bol yemek
Ona güzel şeyler yap yesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kilo aldırmak derken öncelikle sağlıklı beslenmeyi düşündürmeli. 🍎🧒 Dengeli öğünler, ara öğünlerde fındık, ceviz gibi besinler çok önemli. Sebze, meyve ve protein kaynaklarını da unutmamak lazım. Hareketli yaşam da iştahını açar. Unutma, "Anne olmak, çocuğunun yemek yemediği günlerde gizlice kendi tabağından yiyen kişidir!" 😊