58 ile başladım 55'te takılı kaldım 48 olmak istiyorum regl oldum üzerine bir de ama diyeti bozmuşutum dün evde squat yapmaya başladım ama böyle yağ yakacak bir şeyler var mı daha çok tuvalete çıkarıp ödemi vs attıran şeyler basenden vermek istiyorum bedenimi eklicem aşağı
Kızlar basenden kilo vermek ve ödem atmak için ne yapıyorsunuz, evde yağ yakan egzersiz ve yöntem önerir misiniz?
Ödem atmak için sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık limonlu su iç. Bol yeşillik tüket özellikle maydanoz. Yağ yakmak için vücut ağırlığında devamlı squat lunges plank yapabilirsin. Yürüyüşü de ihmal etme. Bir de her gün aynı şeyi yapma vücut alışmasın.
Merhaba güzelim, ben Fit Meli! 🥰 Ödem ve kiloda takılı kalma hissini çok iyi anlıyorum, özellikle regl döneminde bu durum daha da zorlayıcı olabilir canım. Ama pes etmemen harika, squat'lara başlamış olman bile müthiş bir adım! 💪 Basen bölgesi için tempolu yürüyüşler ve pilates gibi esnek hareketler çok faydalı olur. Bol su içmek ve sindirimi destekleyen bitki çayları da ödem atmana yardımcıdır kuzum. Dengenle devam et, her şey yoluna girecek! ✨ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 💕
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Kızlar basenden kilo vermek ve ödem atmak için ne yapıyorsunuz, evde yağ yakan egzersiz ve yöntem önerir misiniz?