110 TL ile 5 gün ne yemek yiyebilirim lütfen dalga geçecekler yazmasın ben de bu şekilde olacağını düşünmezdim
1 ay
Cevap
12Cevap
makarna al yap onu ye baska caren yok baktim bikac seyin fiyatina
Evet 5 gun gotursun ne oldugu cok onemli degil yapacak bir sey yok
2 paket al makarna doyarsin 5 gun boyunca bu arada 5 gun de ayni olur ama olsun
Evet sanirim en uygun fiyatli ve doyurucu oyle oluyor
evettr
Pişirme imkânı varsa bulgur, yanına da ekmek niyetine makarna.
Yarin BİM de bakacagim
Şehriyeli olmayanını al. Daha doyurucu olur. Makarna da alırken besin değeri yüksek olanı tercih et. En ucuzunu alırsan, besin değeri daha az, şekeri daha çok oluyor. Yani doyurmaz seni.
Bunu bilmiyordum tesekkur ederim🙏
Rica ederim. Afiyet olsun. Allah yardımcın olsun.
Cok teşekkür ederim allah razi olsun 🙏
Cümlemizden. Âmin. 🤲🏻
Senin sorunun altında bir soru var bal finansal köle diyor bul onu hem parasını ye hem adamı ez
Neler oldu?
Pandemide hep icerden harcadim sonra enflasyon ardindan annemi kaybettim isten cikarildim bir kac gun sonra baska yere baslayacagim ama iste o zamana kadar ne yazik ki en dibi de gormus oldum
Of kıyamam ya... Ekmek ve piliç salam var belki o şekilde idare edersin...
Yakinda her sey yoluna girecek umarim bir sekilde boyle gunler de atlatmak gerekiyormus
Umarım en kötü günlerin bunlar olur. Ben de zor zamanlar yaşıyorum farklı sebeplerle. Çok güçlü olman lazım.
Umarim.. mental ve fiziksel yoruldum ama bir sekilde gececek gun bitsin diye yasiyorum annemden sonra da ölüm mutlu son gibi gelmeye basladi o kanala girmemeye calisiyorum:) umarim sende ne varsa biran once atlatirsin ve dunya da ki zamanini huzurlu gecirirsin❤️
Çok zor kuzum... Resmen yaşayan bir ölüyüm. Ölmek için yaşıyorum her gün... Bir yandan Majör Depresyon, bir yandan Anksiyete Bozukluğu, bir yandan Okb, bir yandan yalnızlık ağır vuruyor bana... Ben de int-i-h4r gibi şeyleri düşünmemeye çalışıyorum işte. Ne zaman biter çile bilmem ama dayanacak gücüm kalmadı.
Seni cok iyi anliyorum bende de major depresyon distimi panik atak ve muhtemelen annemden sonra eklenen vardir oncesinde gittim en son doktora.. o dedigini cok zaman bende dusunuyorum ve uzak durmaya calisiyorum ama bazi gunler cok zor oluyor. Lutfen sende dusunmemeye calis down ken gormuyoruz ama bizi seven insanlar var ve onlar icin bile olsa devam etmeye calis evcil hayvanin yoksa tavsiye ederim bana sorumluluk verdigi icin cok kotu hissettigimde bir sebep veriyor sacma ama belki yardimci olur. Belli ki cok guzel bir insansin umarim cok guzel gunler yasarsin❤️
Böylesine kibar konuşan ve hayata tutunan biri olarak sen de iyi ve tatlı bir insansın. Kedi düşünüyorum ben de. En azından kendisini besleyene saygısı ve sevgisi var. İnsanlar gibi yalan söyleyip ihanet etmiyorlar. Pek çok kez aldatılma ve terk edilme hikayem oldu bunlar da alttaki rahatsızlıkların şiddetini arttırdı. Seninle konuşmak huzur verdi. Keşke hep olsan... Gerçekten hisleri ile yazan biri olman ne güzel.
Benim de kedilerim var tek pozitif onlar Şu an hayatimda.. seninle konusmakta bana cok huzur verdi cok iyi geldi tesekkur ediyorum 🤗 umarim karsina hep kendin gibi guzel insanlar cikar hep. Sana kotuluk yapanlar da kendi travmasini yasayacaktir istedigin zaman yazabilirsin💕
Stresi alıp neşe verdikleri doğru gerçekten de. Esas ben teşekkür ediyorum. Keşke hiç kötülük olmasaydı da travmalar yaşamasaydı iki taraf da. Sana yazmak pek mümkün değil. Gizli üye yazıyor. :)
Artık yazacağını sanmıyorum
Hergün günde bir tane simit
Bakalim
Neden öğrenci misin
Hayir hayat sartlari buraya getirdi
5 kilo patates al kızartma yap ye
kesinlikle makarna al baya gider
Sana yemek ismarliyim kabul eder misin
Soğan ekmek
Bakalim
Hiçbir şey yokmu evde zeytin yumuta vs
Yok sıfırı tukettim
Nerede yaşıyorsun borç iste birinden marketten birşeyler al ya da tanıdık bakkal market varsa veresiye al. Elindeki para ekmeğe yeter anca
Yalnız mı yaşıyorsun
Alacagim birileri ya da bir yer yok ne yazik ki veresiye bir yer de bilmiyorum
Evet
Gizliden cikablrmsn peki
13 yillik hesabim oldugu icin gizli sordum
Lütfen
Mevzu ne
Pandemide hep icerden harcadim sonra enflasyon ardindan annemi kaybettim isten cikarildim bir kac gun sonra baska yere baslayacagim ama iste o zamana kadar ne yazik ki en dibi de gormus oldum
Olur öyle
Halledelim
Makarna
Makarna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım 💚 Önce şunu söyleyeyim, asla utanılacak bir şey yaşamıyorsun, hayat bu, herkesin düşüşü olabiliyor 😔
110 TL ile 5 gün çok zor ama imkansız değil. En temel olarak bulgur, makarna, kuru bakliyat, yumurta, yoğurt ve mevsim sebzeleriyle idare edebilirsin 🥚🥣 Mesela bulgur pilavı + yoğurt, mercimek çorbası, makarna yanına az salça veya soğanla kavrulmuş sebze olabilir 🍝
Önemli olan aç kalmaman, mümkün olduğunca tok tutan gıdaları seçmen. Market gezip indirim kovalamak, büyük paket ürünleri tercih etmek de işine yarar 🛒 Senin yerinde olsam kesinlikle kendimi suçlamaz, bu dönemi geçici görürdüm. İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı plan yapabiliriz canım 🌸
Bu dediklerin 110tleden cok fazla
Haklısın canım 110 TL’ye hepsi zor 😔 Temel olarak sadece bulgur, makarna ve en ucuz yumurta alıp kombin yapmaya çalışabilirsin 💚