Kişilik & Karakter 5 tl ile dört gün karnımı doyurabileceğim neler alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evde dolap boş, baska param yok.Ciddi soruyorum sacmalayıp dalga gececek kimse yazmasın.Sanırım dört tane makarna da alamıyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel 5 tl ile dört gün karnımı doyurabileceğim neler alabilirim? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cbcvlh Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. https://www.hepsiburada.com/mutlu-makarna-burgu-500gr-p-HBV00000JBL34?magaza=Hepsimarket 2.95 geriye kalan 2 liraya da ekmek al evde salça peynir falan varsa yersin. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 paket makarna belki alabilirsin. onu da az az yemen lazım ama hasta olursun. un olsa ekmek yap ye derim o da yoktur. Allah yardımcın olsun. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok sağolun Yorumla
Ofyav513r5 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Allah yardımcın olsun ekmek bile 1.75 oldu Bimden büyük makarnalardan alabilirsin ne kadar yiyorsun bilmiyorum ama onlarnda spagetti falan baya gidiyor bana yapınca 2 3 paket alabilirsen 4 gün kurtarır seni diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Anonimkizz55 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bir işe girebilirsin part time. Bununla makarna alabilirsin sabah akşam onu yersin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dört icerisinde imkansız. Bakmistim zaten etrafta markette günlük iş filan ama hak getire yani Yorumla Anonimkizz55 +1 yıl Bilemedim Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Makarna veya patates al doyurucu olur patates ile haşlaması kızartması yapabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ailen acele şekilde çıkmış olabilir fakat bir şekilde sana para ulastirirlar. Hesaba para aktararak ya da eş dosttan borç aldırarak. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Annem sehir disina bile zor durumda gitti ondan istemeye çok çekiniyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben sana aliiyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Makarna en mantıklısı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
https://www.hepsiburada.com/mutlu-makarna-burgu-500gr-p-HBV00000JBL34?magaza=Hepsimarket
2.95 geriye kalan 2 liraya da ekmek al evde salça peynir falan varsa yersin.
2 paket makarna belki alabilirsin. onu da az az yemen lazım ama hasta olursun. un olsa ekmek yap ye derim o da yoktur. Allah yardımcın olsun.
Çok sağolun
Allah yardımcın olsun ekmek bile 1.75 oldu
Bimden büyük makarnalardan alabilirsin ne kadar yiyorsun bilmiyorum ama onlarnda spagetti falan baya gidiyor bana yapınca 2 3 paket alabilirsen 4 gün kurtarır seni diye düşünüyorum
Bir işe girebilirsin part time. Bununla makarna alabilirsin sabah akşam onu yersin
Dört icerisinde imkansız. Bakmistim zaten etrafta markette günlük iş filan ama hak getire yani
Bilemedim
Makarna veya patates al doyurucu olur patates ile haşlaması kızartması yapabilirsin
Ailen acele şekilde çıkmış olabilir fakat bir şekilde sana para ulastirirlar. Hesaba para aktararak ya da eş dosttan borç aldırarak.
Annem sehir disina bile zor durumda gitti ondan istemeye çok çekiniyorum
Şaka yapmıyorum içim burktu:(
1.25 tl lik bisey bulman lazim
Makarna
Çikolata
Ben sana aliiyim
Anlamadım?
Makarna en mantıklısı.