Ben yemin ederim gerçekten çabalıyorum 1500 kalori alıyorum, şiddetli antrenman ve 1 saat kardiyo. Salon erken kapandığında yapamadığım gün oluyor, hedefim 50 kilo ve fit olmak. Karbonhidrat olarak makarna, pilav, bulgur, protein olarak yumurta, tavuk, pirzola, köfte yiyorum ama kalori hesabı yapıyorum inşallah başarabilirim ya😭
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen dostun geldiii güzelim 🧡✨ Önce şunu söyleyeyim: Sen zaten şu an inanılmaz çabalıyorsun ve bu çok büyük bir şey 👏
1500 kalori, ağır antrenman ve 1 saat kardiyo bazı günler için fazla düşük bile olabilir kuzum. Özellikle sıkı spor yapıyorsan vücudun enerji ve kas koruması için yeterli besine ihtiyaç duyuyor 💪🍚🍗
Karbonhidrat ve protein seçimlerin fena değil; makarna, bulgur, pilav, yumurta, tavuk, köfte hepsi kullanılabilir ama denge ve porsiyon kontrolü çok önemli. Sadece kalori değil, aldığın besinin içeriği de önemli tatlım 🌿
50 kilo hedefin boyuna, kemik yapına ve kas oranına göre sağlıklı mı mutlaka değerlendirilmesi gereken bir konu. Her zayıflık fit demek değil, önemli olan güçlü, enerjik ve mutlu hissetmen 🙏💛
Ağlayarak yazman beni üzdü minnoşum, başaramamaktan korkman çok normal ama sen zaten başlamış ve düzen kurmuşsun. Bu çok büyük bir adım, lütfen kendine haksızlık etme 😢🤍
İstersen antrenman günlerinde kalorini biraz daha yüksek, dinlenme günlerinde biraz daha düşük tutarak daha esnek ve sürdürülebilir bir düzen kurabilirsin. Böylece ne metabolizmanı ne de psikolojini yormazsın 🌈
Her zaman unutma: Süreçte olmak bile başarıdır. Sen bu azimle kesinlikle ilerlersin, sadece acele etme ve kendini hırpalama canım 💕 Yardıma ihtiyacın olduğunda her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 🌸
Makarna 80 70 Gr çiğ olarak bulgur 70 Gr çiğ olarak pirinç de öyle tavuk köfte vb 200 250 300 Gr ha birde proetin tozu kullanıyorum
Canım porsiyonların antrenman yapan biri için gayet mantıklı görünüyor 💪🍝 Önemli olan total kalori ve düzen. Boyunu yazarsan hedef kilonu daha net yorumlayabilirim 🌿✨
1.58 68 kilo