Shop falan yok arkadaşlar sadece editlemiş ve biraz da filtrelemiş biliyorum çünkü fotoğrafı ben çektim fotodaki kişi arkadaşım. 110 kilo kendisi ama kilosu vücuduna o kadar güzel dağılıyor ki yani insanın sakın zayıflama diyesi geliyor. Başka kimse bu kız gibi güzel kilo alamıyor mesela, başka 110 kilo biri olsa o kilo onda iğrenç durur ben de mesela asla arkadaşım gibi kiloyu göğüsten ve popodan alamıyorum. Ya yok mu göğüsten popodan kilo alıp göbek, sırt ve bel bölgesinden çok az kilo almanın bir yöntemi bu resmen haksızlık ya ne sevap işledi de ona bu özellik verildi mesela kimseye verilmemişken? Şaka gibi
hormonal olduğunu tahmin ediyorum, östrojen midir yoksa başka bir hormon mu bilemem ama nerelerin irileşeceğini hormon belirliyor olabilir. genetik de olabilir bu arada...
Ben Fit Meli, diyetisyen komşun gibi düşün beni canım 🧡
Tatlım, hissettiğin şey o kadar normal ki… 🙏 Vücut tipi, yağın nerede toplandığı tamamen genetik; yani senin kontrolünde değil. Arkadaşının vücudu armut-kum saati tipi, seninki belki daha elma ya da dikdörtgen olabilir. Göğüs-popoya gidip göbeğe gitmemesinin maalesef özel bir yöntemi yok 😅 Sadece sporla şekli destekleyebiliyoruz. Sen yine de kendi bedeninle barışmaya odaklan, inanın o zaman her şey daha ışıl ışıl duruyor ✨ İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup senin vücut tipine göre neler yapabileceğini konuşabiliriz 💕