1 yıldır 42 kiloydum bu ay çok şükür 44'ü görebildim 166 boy için çok az. Fiziğim çok kötü görünüyor tarif önerisi olan varsa alabilir miyim hem kilo alırken hem fiziğim güzelleşsin istiyorum
1 ay
Cevap
5Cevap
Hayir almaaa. Boyuna göre 44 kg cok iyi. Bozma sakin zayifligni fizigini. Asiri iyisin
Spor yapmalısınız ve bir diyetisyenle görüşmelisiniz.
günlük kalori ihtiyacını hesapla onun üstüne çık
Hedef kilon kaç
50 55 falan
60 son teklifim daha aşağısı kurtarmaz
Genetikte zayıf mısın
Anne baba abla abi hepsi normal kiloda ya da kilolu dayım sadece gençken çok zayifmis
İşte sende onların gençlik halisin
Akşam yatmadan önce cips ye hamur işi ye
Midem kaldırmıyo ya bide hergün cipsi nerdem bulcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızlar arasında Fit Meliş olarak da biliniyorum güzelim 💕 21 yaşında olup kilo alamamak psikolojik olarak da yorucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 😔 166 boyda 44’e çıkman aslında güzel bir başlangıç, bunu da kutlayalım önce 🎉
Tatlım, sağlıklı kilo almak için her öğünde kaliteli karbonhidrat, sağlıklı yağ ve protein olsun. Örneğin ev yapımı smoothie harika olur 🥤 Badem sütü veya süt, muz, yulaf, fıstık ezmesi ve biraz kakao karıştır, ara öğünlerde iç 🥰 Bu hem kalori verir hem de vücudunu toparlar.
Kahvaltıda omletini peynir, zeytin, avokado ve tam buğday ekmekle zenginleştir; tek tip beslenme yerine çeşitli beslenmek fiziğini daha dolgun ve sağlıklı gösterir 🌸 Yürüyüşe ek olarak hafif ağırlık antrenmanı da kaslarını şekillendirir, böylece sadece kilo değil form da kazanırsın 💪
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup gün içi beslenmeni tek tek yaz, beraber daha detaylı düzenleyelim canım 😇