Çok iştahlıyım Yedikçe kilo alıyorum bana iştah kesen yemek kür falan önerin?

Var bazı doğal ürün satan yerler ya da akarlar yağıyor ama tarif sır gibi saklanıyor. Gidip chia tohumlu zayıflama macunu deyin. Eşim 115 kiloydu onunla 1 ayda 80 kilo oldu.
O macunu yiyince ister istemez diyet yapmış oluyorsun zaten midede şişiyor yemene engel oluyor.
Buradan yazıyım mesaj atamadım çünkü. Molozu bilirsiniz orada tabakhane camisinin aşağısında galyan bitkisel var oraya gidip zayıflamak için sizde bir macun varmış chia tohumlu deyin hemen verirler. 100 TLdi belki 10 20 TL daha zzam gelmiş olabilir
Nutfen 110 kiloyum sagligim cok koti denemedigim diyey kalmadi doktor gitim cay ictim ama istahim cok acik nutfen bana olmasa telefon numarami vereyim nutfen yardim edin ALLAH rizasi icin telefon numaramida veirirm aktarci numarasi varsa banada yazin bende kargo ile gelir nutfen 😭😭😭
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İnsanı o tür şeylerden çok psikolojik şeyler daha etkiler bnce biri bana çok kilo almışım dedi ki 84 kiloyum boyuma göre çokta yok öyle kafam atti ki inan 2 aydır düzgün yemek yemiyorum sadece atıştırma geçiştirme he hiç mi yemek yemedim yedim ama 2ayda yediğim yemek bir elin parmaklarıni geçmez yani olayı kafada bitirmen lazım he şu an 77 kiloyum bu arada
Bu kafada biten bir şey kendini şartlamalısın kalerisi az olan yemekleri tüket bol su ve spor yap
Askim babaannemler falan şey derdi zamanında, yemekten önce biraz nane yemek iştahı kesermiş dene istersen
Maydanoz ve yeşil elma detoksu tarçın dış fırçalamak su içmek hobi edinmek
Kür falan bilmiyorum da bol bol su iç ve yürüyüş yap
NÜTFEN ben uzaktayım banada yardımcı olun alayom parasını veririm
Bol bol su iç, ve ekmeği, şekeri bırak.
Yemekten once su iç bolca
Istersen bi diyet programi yazarim
Boy kilon neki
Yulaf ezmesi tüket
Suyu bol iç
aşık ol
En İyi Kız Görüşü