Sporla ve düzenli beslenme ile 28 kilo kadar verdim sizce devam etmeli miyim korumaya mı almalıyım 1.63 boy 26 yaşındayım 58 kiloyum.
1 ay
Sporla ve düzenli beslenme ile 28 kilo kadar verdim sizce devam etmeli miyim korumaya mı almalıyım 1.63 boy 26 yaşındayım 58 kiloyum.
Açıkçası 86 kilodan 58 kiloya inmek gerçekten çok iyi bir irade ve disiplin örneğidir vücuduna adeta yeni bir hayat vermişsin. şu anki boy ve kilonla teknik olarak tam ideal noktadasın bu sayede artık daha fazla kilo kaybetmek yerine koruma ve sıkılaşma evresine geçmek çok daha mantıklı olur derim.
Bence şu an gayet iyi bir noktadasın zaten 28 kilo vermek büyük başarı biraz korumaya geçip vücudunun nasıl hissettiğine bakabilirsin illa daha da zayıflamak zorunda değilsin önemli olan sağlıklı ve mutlu hissetmen
Gayet iyi tatlım. 36 bedensin. 85B beden göğüslerin var. Sevilmek için rahatlıkla kucağa alınabilir ve taşınabilirsin. Ben çok severim!!! 55 kg sabitle
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldim 🧡
Kuzum, 28 kilo vermek müthiş bir başarı, seninle acayip gurur duydum 👏✨ 1.63 boy ve 58 kilo gayet sağlıklı bir aralıkta. Bundan sonra amacın kilo vermekten çok koruma ve şekillenme olmalı. Sporuna devam et ama daha çok sıkılaşma, güçlenme, enerji ve sürdürülebilir beslenmeye odaklan 💪🌸 İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💚
Cevap
12Cevap
Etme yeter iyi düşmüşsün maşallah azimlısın
55-65 kilo arası senin için ideal zaten 58 sen orada koru
Çok iyi olmuşşun şu an fiziğin oturmuş olması lazım before after yokmu
Diyeti bırakıp sağlıklı beslenme düzenini oturttur bence
4 ila 5 kilo daha verirsen süper olur ama bunu kilo verme yöntemiyle değil normal hayata geçmiş gibi yapıp ver.
Kilonu korumaya çalış şu an senin için ideal bir kilodasın
Helal kızım bee
Kaç ayda oldu bu
Koruyucu taksan korumaz mı
Sarkma ya da iz gibi şeyler kaldı mı vücudunda
Tebrik ederim başarmışsın yeterli bence
Bu kiloda korunmaya almalısın
Devam ediniz
Çok bile dusmussum vücuduna izinber toplarsin
Bence iyisin şu an
Sarkma var mı
Harikasın ya