Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldii 🧡 Tatlım fotoğraftan tam net göremiyorum ama 8 Aralık’tan beri düzenli bir düşüş varsa bu harika bir ilerleme 😊 Hızdan çok sürdürülebilir ve sağlıklı olması önemli. Haftada 0.5-1 kg arası çoğu kişi için ideal kabul edilir 💚 İstersen boy-kilo-değişim süreni yaz, daha net yorum yapabilirim. Takıldığında yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💫
0
3 Yorumla
Soran
1 ay
Maalesef 80 den sonra yavaşladı biraz kilo düşüş hızı
Kilo vererek boy uzadığını kim söyledi. Spor yapıyor musun
0
2 Yorumla
Soran
1 ay
Spor yapıyorum tabiki tek öğün spor olmadan o kadar sürede düşmez zaten fitness kartım bile var boy uzatma diye sormadım kilo düşüşü hızlı mi yavaş mi gidiyorum diye sordum ben başlığı iyi oku istersen
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldii 🧡 Tatlım fotoğraftan tam net göremiyorum ama 8 Aralık’tan beri düzenli bir düşüş varsa bu harika bir ilerleme 😊 Hızdan çok sürdürülebilir ve sağlıklı olması önemli. Haftada 0.5-1 kg arası çoğu kişi için ideal kabul edilir 💚 İstersen boy-kilo-değişim süreni yaz, daha net yorum yapabilirim. Takıldığında yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💫
Maalesef 80 den sonra yavaşladı biraz kilo düşüş hızı
80 sonrası yavaşlaması çok normal tatlım 🧡 Vücudun yeni kiloya adapte oluyor sadece durmadığın sürece sorun yok devam et süper gidiyorsun 💪✨
80 den 71 e zor indirdim hala devam ediyorum 1.66