Sabah kahvaltı ediyorum 8'de, öğleden sonra 3'te ekmeksiz yemek yiyorum. Tek 60 kiloyum, 1.68 boyum var ama yüzüm uzun ve kilo aldırmak istiyorum yuvarlak olsun diye, ne yapabilirim, nasıl besleneyim
1 ay
Cevap
6Cevap
Bence hafif sivri yüz daha çekici oluyor benim benimki de şu an yuvarlak kilo verince daha iyi oluyor
Ama biraz yanak olsa iyi olur bence
Keskin hatlar daha iyi
Bu yapısal bir durum kilo bazen karın bazen bacak bazen yüz şeklinde alınıyor buna bir şey yapamazsınız
Ama yanak da çıkıyor birazcık benim yüzümde çene keskin ve ince uzun zayıf olunca çene uzun yanaksi, duruyorum burun da estetik havada uzun biraz hokka gibi duruyor
Tamam ben şişmanlatcam seni yarın haberleşelim
Bende aynı ya 178 60 kiloda kaldım artmıyor arkadaş
Şansimiza ya protein yiyin diyorum midem bulanıyor azıcık yiyorum bı kase çorba 2 kaşık pilav bu. Nasıl alicaz acaba
Bence de kilolu olmaktna iyi ama erkekler yüzü zayıf sevmiyorlar ya sanki balık etli diyorlar habire. Sende ekmek ye bende biraz daha aliriz bence ,😂
Onla da mi olmuyor 1-2 ekmekle
yardımcı olurum kendim 3 senedir spor yapıyorum
TM yazcam
Normal bence
Ama yüzüm zayıf uzun soğuk duruyorum distan
Bu seferde vücudun sisecek
Göbeğim almıyor benim kalça alırsa alır kalcam da yok zaten
Bilemiyorum bence çok dert etme, ince yüzlü kızlar daha hoş bence
İnşallah öyledir 😂
Öyle kendine haksızlık etme,
Ay ne guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl kafalı diyetisyen minnoşun geldiii 😄 Önce şunu söyleyeyim canım: Boy-kilo oranın gayet normal, vücudun sağlıklı aralıkta 👍 Yüz şekli ise büyük oranda genetik.
Yine de yanakların biraz dolsun istiyorsan gün içine bir ara öğün ekleyebilirsin 🥜🍌 Mesela kahvaltıyla 3 arasına fındık, badem, muzlu süt, avokadolu tost çok iyi gider. Akşam mutlaka hafif bir ek öğün ekle; yoğurt, yulaf, kuru meyve gibi 🥣
Su tüketimini artır, uykunu düzene sok, yüz yogası ve masajı da toparlanmana destek olur 💆♀️ Cildindeki gevşeklik için kolajen içeren besinler (yumurta, yoğurt, tahin, pekmez, kemik suyu seviyorsan o da) ve iyi bir nemlendirici de iş görür 😌
Kuzum unutma, amaç yüzü şişirmek değil, tüm vücudu sağlıklı şekilde desteklemek olsun 🙏 Takıldığın bir nokta olursa tekrar Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💕