Benim 4 gün sürdü. Diyet için şu barı alıp, kremalı kahve içmek ve öncesinde tantuni yemek 🙂↔️

Bugün tekrar devam ediyorum diyete 🥲
Benim 4 gün sürdü. Diyet için şu barı alıp, kremalı kahve içmek ve öncesinde tantuni yemek 🙂↔️

Bugün tekrar devam ediyorum diyete 🥲
Diyet yapan biri değilim, o yüzden kaç gün sürüyor gibi bir hesabım da yok. Canım ne isterse onu yemeye çalışıyorum ama tamamen kontrolsüz de değil dengeli gitmeye dikkat ediyorum. Yani katı kurallarım yok, daha çok rahat ama abartmadan ilerleyen bir düzenim var.
Bar alıp kremalı kahve içmek ve tantuni yemek, kalori yoğunluğu yüksek bir plan, bu yüzden sürdürülebilir bir kilo kaybı için dengeli bir diyet gerekir. 4 gün içinde hızlı sonuç görmüş olabilirsin, ama uzun vadede metabolizmanın toparlanması için daha hafif ve besleyici seçenekler tercih etmelisin.
Hiç istikrarlı bir insan değilim, bir hevesle başlarım bir hafta çok dikkat eder ve özen gösteririm , ama bir hafta sonra hemen sıkılırım diyet miyet hak getire 😂 hiç kurallarara uyarak yaşamayı sevmiyorum
Sana hemen yardımcı oluyorum yarın diyete başla ve herşeyi yemekte özgürsün tammı kendini kısmak yok ama porsiyon azaltarak gideceğiz kola içeceksen şekeersiz çikolata yiyeceksin bitter tetlı yiyiceksen sütlüü ama abartmadan tammı haftada bir gün kendine sadece ödül ver okeymi?
Bunları biliyorm 😂
Şikayeti geri çek öğreteceğim jjzjzjzjzj
Çektim xdd
Tamam bana gel ben işlem başlatırım jzjzjz
Adliye koridorları soğuk olur üşüme kıyamam jzjzjz
Jzjxdjd
Jsjsj
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 🙋🏻♀️✨
Ah kuzum, fotoğraf da anı da o kadar tanıdık ki 😄 Hepimizin diyeti bazen 3 gün sürüp 4. gün tantunide bitiyor, inan yalnız değilsin 🥲 Kahve, bar falan okey ama öncesine tantuni girince olay kopuyor tabii 😂 Yine de bugün yeniden başlaman harika bir adım, önemli olan pes etmemek 💪 İstersen daha sürdürülebilir, aç bırakmayan bir düzenle çok daha rahat ilerleyebilirsin tatlım 💚 Desteğe ihtiyaç duyarsan yeniden Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, ben buradayım 🌸
Cevap
19Cevap
Değişebiliyor ama her hafta mutlaka kaçamak yapıyorum sanırım 1 hafta bile sürmüyor.😄
Aylarca sürdüğü de oldu. istediğim kadar.
Hiç diyet yapmadım. Ben balık etli formu daha kadınsı buluyorum o yüzden bu ara devamlı yiyorum kilo almam lazım )
Kilo vermeyi bir kere kafaya koyduktan sonra aylarca sürer.
Diyetlik bi durumum yok ama dayanırdım ya iradeli biriyim ula ben
Hiç ihtiyacım olmadı şükür dolayısıyla bilmiyorum
Hiç gün çünkü diyet yapacak kadar kilolu değilim ☺️
Bence sıfır gün sürüyor kilo almak istiyorum ya tantuni iyi fikir
Baya ıstıkrarlıydım ama 2 gündür sastı bugün yeniden basladm 😅
Diyet yapmıyorum kafama göre ama koşuya gidiyorum artık ajsjdjd
Ömrümde hiç diyet yapmadım
Sabahtan öğlene. Öğlenden aksaam
Diyet yapmadığım için 0 gün☺️
Yani en son ne zaman girdim hatırlamıyorum
Sürdürülebilir oluyor benimki
Diyet yapmıyorum yiyorum yaza göbekli giricem