Sağlık Her gün hamur işi yersem kaç günde obez olurum? hayaller_tanjant90 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Günde bir öğün yediğimi farz edin ama 🤔 Güncellemeler+1 yıl Bıktım hamurdan sebze yiyelim diyorum, annem yarında börek yapıcam diyor. Karantina uzarsa eğer hamurdan tiksinecem ve ömrümce yemeyecem galiba Her gün hamur işi yersem kaç günde obez olurum? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ağlayankızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Olmazsın bence buysa yediğin 0 7 Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Hergün sadece iki dilim pizza yediğimi farz et, kaç kalori bunlar Yorumla ağlayankızferide +1 yıl Sadece bunları yersen bir şey olmaz 700 civaridir en fazla 1000 olur günde 1600 falan lazım zaten Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl bir de küçük kuş lokumlarından yiyorum.7-8 tane. Yeşil çay ve nane çayıda içerim. Onların kalorisi var mı acaba Yorumla ağlayankızferide +1 yıl Çayın yok lokumlar da en fazla 200 desem bence iyi toplam kalori bununla kalabiliyorsan tabi Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Mesela bugün lokumdan 3 tane yedim. Canım istemedi ama şimdi 4 tane daha yerim bunun üstüne. Bunlar yetiyo bana yarın akşama kadar bişey yiyemem artık Yorumla ağlayankızferide +1 yıl Bu şekilde yapabiliyorsan sorun yok bence küçük lokumlarsa tabi Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Nohut gibi Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Tek bir öğün ile olunmaz herhalde 0 1 Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Umarım :/ Yorumla
mertkaan07 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 417 cevap paylaştı. Günü yok yatkınsan olursun 0 0 Yorumla
kimbilirxxxs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl İki buçuk aya şişersin 0 4 Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Şişersem sana patlayayım mı Yorumla kimbilirxxxs +1 yıl Hahshahaha ya sen nasıl bir delisin, ben ne dedim ki bana yükseliyorsun aaaaaa Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Gül diye dedimki, mizacım bu 🙄 Yorumla kimbilirxxxs +1 yıl Takılıyorum be✨ Yorumla
နDoctorhealiersန Takip Et Guru Yaş: 108 +1 yıl Günde tek öğünde bir şey olmuyor 0 1 Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Heh yırttık Yorumla
FtEmrecan Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl 3-4 ay 0 6 Yorumla FtEmrecan +1 yıl Acaba benim annem mi o sjshshs Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Değil, diyorki et alıcakmışız. Buzluktaki malzeme azalmalıymış, ondan börek yapıcakmış. Yani sırf ete yer açılsın diye, kadının memü anlayışı bu 😂 Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Memüüü 😂😂😂 menü la menü sorryy Yorumla FtEmrecan +1 yıl Smsjsj benim annemde börek yapa yapa bir hal oldu son yaptığında protesto ettim 1 dilim bile yemedim dahada yapmaz skshs Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Benim yiyip yemediğimi anlayamıyor, çünkü bana ayırdıklarını hep davar kardeşim gidip yiyor Yorumla FtEmrecan +1 yıl Smsnsn :D Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 501 cevap paylaştı. Ben 8 gündür yiyorum ama daha almadım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok sürmez 0 0 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Sağlık konusunda 337 cevap paylaştı. 66 gün 0 0 Yorumla
ScorpionKaan07 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl 1 yıl ye 0 1 Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Karantina sürerse yerim Yorumla
HazretiSaço Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Zaten tosunsun krdşm gerek yok böyle şeylere 0 5 Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Bu tosun sana kosun Yorumla HazretiSaço +1 yıl Ehhsdfg ağlıycaksan oynamayalım Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Pizza ısıtınca kurumuş ıslansın diye ağladım, senin yüzünden değil mk Yorumla HazretiSaço +1 yıl Bu pizza bile değil krdş mantarsız pizza mı olur mk Yorumla hayaller_tanjant90 +1 yıl Olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olmazsın bence buysa yediğin
Hergün sadece iki dilim pizza yediğimi farz et, kaç kalori bunlar
Sadece bunları yersen bir şey olmaz 700 civaridir en fazla 1000 olur günde 1600 falan lazım zaten
bir de küçük kuş lokumlarından yiyorum.7-8 tane. Yeşil çay ve nane çayıda içerim. Onların kalorisi var mı acaba
Çayın yok lokumlar da en fazla 200 desem bence iyi toplam kalori bununla kalabiliyorsan tabi
Mesela bugün lokumdan 3 tane yedim. Canım istemedi ama şimdi 4 tane daha yerim bunun üstüne. Bunlar yetiyo bana yarın akşama kadar bişey yiyemem artık
Bu şekilde yapabiliyorsan sorun yok bence küçük lokumlarsa tabi
Nohut gibi
Tek bir öğün ile olunmaz herhalde
Umarım :/
Günü yok yatkınsan olursun
İki buçuk aya şişersin
Şişersem sana patlayayım mı
Hahshahaha ya sen nasıl bir delisin, ben ne dedim ki bana yükseliyorsun aaaaaa
Gül diye dedimki, mizacım bu 🙄
Takılıyorum be✨
Günde tek öğünde bir şey olmuyor
Heh yırttık
Sen obez olmazsın devam
3-4 ay
Acaba benim annem mi o sjshshs
Değil, diyorki et alıcakmışız. Buzluktaki malzeme azalmalıymış, ondan börek yapıcakmış. Yani sırf ete yer açılsın diye, kadının memü anlayışı bu 😂
Memüüü 😂😂😂 menü la menü sorryy
Smsjsj benim annemde börek yapa yapa bir hal oldu son yaptığında protesto ettim 1 dilim bile yemedim dahada yapmaz skshs
Benim yiyip yemediğimi anlayamıyor, çünkü bana ayırdıklarını hep davar kardeşim gidip yiyor
Smsnsn :D
Ben 8 gündür yiyorum ama daha almadım
Çok sürmez
1 haftada
66 gün
1 yıl ye
Karantina sürerse yerim
beni de ye kanka
3 ayda tamamdır..
10 günde
Zaten tosunsun krdşm gerek yok böyle şeylere
Bu tosun sana kosun