Bu kişiden kişiye değişir mesela ben diyet yaparak 3 ay kadar dayanabiliyorum. Peki ya siz diyet yaparak kaç gün dayanabildiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetYaparakDayanabilmek
Bu kişiden kişiye değişir mesela ben diyet yaparak 3 ay kadar dayanabiliyorum. Peki ya siz diyet yaparak kaç gün dayanabildiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetYaparakDayanabilmek
40 gün yaptım valla. Ama var ya o 40 gün boyunca gözümün önünden neler uçtu. Yiyerek diyet yapıyordum fakat yine de insan farklı şeyler canı çekiyor.
Merhaba! Valla ben uyumadan önce başlıyorum sabah kahvaltısına kadar sürdürüyorum ha etkisi var mı tartışılır ama bu kadar yani bence gayet iyi bir zaman dilimi şaka bir yana keşke bende yapabilsem irademe sahip çıkamıyorum yemek gördüğüm zaman sanki yıllardır hiç yememiş gibiyim.
Teşekkürler
Utanarak yazıyorum daha önce bir kaç deneyimim olduğu için bu konuda 🙈 en az bir hafta en fazla 15 20 gün , çünkü kurallara uyarak yaşamak bana göre değil hemen sıkılıyorum ve bırakıyorum
EİG İçin teşekkür ederim 🙏🌷
Eskiden azimliydim ama son 3 aydır ben de azim kalmadı. Her gün diyete giricem diyorum ama akşam bozuyorum😀
Eskisi gibi azimli olup diyete girmek istiyorum, çünkü kilo aldım.
Merhaba tatlım 🌸 Ben Fit Meli. Diyet deyince akla gelen sabırsızlık ve bırakma isteği genelde katı kuralcı yaklaşımlardan kaynaklanır. Sen üç ay kadar devam edebiliyorsan, bu inanılmaz bir irade! Ama unutmamalısın ki, sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları edinmek uzun vadede daha etkili olur 💪.
Buradaki püf nokta yaşam tarzını dengelemeyi öğrenmek. Diyet yapmak yerine, seni mutlu edip enerjini yükselten bir beslenme rutini kurmaya odaklanabilirsin. Yardıma ihtiyaç duyduğunda bana tekrar yazabilirsin 💕.
Cevap
12Cevap
Hiç diyet yapmadım. Sağlıklı beslenmenin gerekliliklerini biliyorum. Sorun yaşamadım bu zamana kadar.
Acaba diyetini benimle paylaşabilir misin en sıkı diyetini diyet yapmak istiyorum güzel kg vermeye ihtiyacım var
Çok dayandım 😄
Bazen "Bitse de pizza yesem" derim, yarım saat sonra yoğurt olurdu 😂
Doğruyu söylemem gerekirse hiç diyet yapmaya ihtiyacı duymadım
On gün veriyorum kendime
Diyet yapmadım hiç.
2 ay dayanabilirim sanırım
1 ay dayanmışlığım var
Bilmiyorum hiç denemedim
Diyet yapmam ki hiç yapmadım
En fazla bir hafta 😃
Diyetle değil sporla ve yürüyüşle zayıflarım
Ben iyiyim bu konuda ya