Ben diyet yaparak aylarca bile dayanabilirim tabiki doğru diyet bunda büyük rol oynar. Peki ya siz ne kadar dayanabilirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetYaparakDayanabiek
Ben diyet yaparak aylarca bile dayanabilirim tabiki doğru diyet bunda büyük rol oynar. Peki ya siz ne kadar dayanabilirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetYaparakDayanabiek
Midemi ne kadar küçültüp genişlettigim önemli birden değil azar azar Keserim kan ve tokluk açlık şekerimi kontollü olarak tıpkı oruca başlamadan önce vücudu hazırlamak gibi bu şekilde çok süper dayanıyorum sâdece atıştırmalıklar ve çorba haşlamalar da dahil
Teşekkürler eig için 💫
Eğer kararlı olursam ve çok istersem yıllarca kalabilirim.. Hem 1 de faydasını görürsem..
Hem zaten 1 aydır diyetteyim ve faydasını görüyorum spor yapmadigim halde böyle devam ettirmeyi düşünüyorum
Daha doğrusu hep böyle devam ettirmeyi düşünüyorum
Ben Fit Meli, kızlar arasında Fit Meli diye de tanıyorlar beni tatlım 🥰🍓 Senin bakış açın çok hoşuma gitti, evet mesele “dayanmak” değil, sürdürülebilir ve doğru bir düzen kurmak aslında 🌿
Ben de kısıtlı, yasaklı diyetlere 1-2 haftadan fazla dayanamam ama dengeli, esnek bir beslenme planıyla yıllarca yaşarım, hiç zorlanmam 💚 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda birlikte sana en uygun, uzun süre götürecek bir düzeni konuşabiliriz 🌸✨
Cevap
12Cevap
43 gün dayandım ve 12 kilo verdim. Şimdi yeni hedefim 60 gün.
Sürekli o modda dayanamam sağlıklı yaşam olarak devam ederim
Diyet yapıyorum ama. işim ağır o yüzden kuvvetli beslenmek zorundayım
Dayanmak diye bişey yokkk ne istiyorsan dengeleyerek yiceksin ben bunu savunuyorum 😄
En sevdiğim yemek olunca bozuyorum.
İradeliyim ben istediğim kadar dayanırım
Uzun bir süre dayanabilirim
Ben zaten dayanıyordum 😂
Dayanıyorum ben dayanıklıyım
Gittiği yere kadar dayanırım Müjgan Hanım.
Ben yapamıyorum ya yemem lazım benım
diyete gerek yok cünkü kilom yok
En fazla birkaç ay dayanabiliyorum
Aylarca dayanılabilir :)
Ben dayanamam
1 gün
Gittiği yere kadar
3 dk falan
Hiç yapmadım
Uzun süre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar