Her yerimden kilo verdim ama göbek var, biraz göbeğim 75 cm. Kardiyo ve kardiyodan sonra abs roller işe yarar mı, yardım?
1 ay
Cevap
6Cevap
Hamile göbeği gibi mi
Aynen
Normalde zayıfsın ama tek göbek mi şiş
Evet birde hamılelıkte kaldı bıraz gebelık kıloları
Ama diğer yerlerşm zayıf spor yaptım bir yıl boyunca
O zaman dert etme fazla bence göbüş iyidir ne güzel işte eşin seviniyordur hala hamile gibisin görünüm olarak
Boşadım
yok eritiyorum onuda
Eritmesene ya cidden şiş göbek iyi oluyor kadında daha bile büyüsünnn
Saçmalama sende
Çok ciddiyim harbiden
Fitness hocalığı yapıyorum yardımcı olurum istersen sana
İyi olurr soruyu yazdım ztn
Mesaja gelebilir misin
Gelemem
Görmeden bişey diyemem ki
Sen deme iyi günler
Ön yargı böyle bişey işte
tüm ayrıntıyı vermişim özele çağrıyorsun etkili olur mu olmaz mı bunu cevaplicaksın sadece amma uzattın😂
Görmeden kim hangi hoca neyi cevaplayabilir?
Ayrıntılı cevap beklemiyorum işe yarar mı yaramaz mı bu kadarbee
Öyle olmuyor o iş işe yarar mı yaramaz mı bunu kimse görmeden söyleyemez
Amma uzattın ha bir sürü hoca var konustugum hıcbırı senın kadar uzatmadı yazma artık
Yediklerin bu noktada çok önemli
Maydanoz suyu kaynat iç
Ben başka bir şey sordum
Bazen nasıl
Yağ yaktırmalısın
Bogazdan kiscan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 İstanbul’dan kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldiii 🧡 Şimdi göbek konusuna gerçekçi bakalım tatlım:
Sadece kardiyo ve abs roller ile direkt göbekteki yağı hedefleyemezsin ama ikisi de çok işe yarar 👍 Düzenli kardiyo yağ yakımını, abs roller ise karın kası sıkılığını artırır. Göbek çevresi 75 cm gayet iyi ama daha sıkı görünmesini istiyorsan beslenmeni biraz toparlayıp şeker, paketli gıda ve alkolü azaltman çok etkili olur 🥦🚶♀️
Karın kasların zaten orada, biz üstündeki yağ dokusunu inceltmeye çalışıyoruz, unutma 😊 Sabırlı ol, haftada en az 3 gün tempolu yürüyüş veya koşu + 2–3 gün core egzersizi efsane sonuç verir 🔥 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı plan da yapabiliriz canım 💕