Diyet beni çok zorluyor, sürekli yemek yeme isteği geliyor, nasıl geçecek bu çabuk acıkma hissi?

Kasım ayından beri diyetteyim ilk başlarken 75 kiloydum şu an 69 kiloyum. İlk zamanlar çok iyi uymadım diyete arada abur cubur filan da yedim bunu diyetisyenim de biliyor tabii ama sonra diyete alıştıkça abur cubur çok nadir yemeye başladım. Abur cubur olarak sadece bisküvi, kek ve çikolata tarzı yiyorum 1 tane oluyor miktarı genelde, işteyken acıkınca yiyorum onu da ama şöyle bir sıkıntım var.

Kahvaltıyı yaptıktan sonra yine acıkıyorum sanki o kahvaltıyı hiç yapmamış oluyorum
Kahvaltıyı saat 10 gibi yapıyorum işe öğlen 1'de geliyorum öğle yemeğimi saat 2'de yiyorum. Ara öğünümü öğlen saat 3.30 gibi yiyorum sonra iş yerinde yoğunluk başlıyor akşam 8'e kadar sürüyor o süreçte yine acıkıyorum. Bazen acıkınca abur cubur yiyorum bazen kendimi tutup akşam eve gelene kadar hiçbir şey yemiyorum sadece su içiyorum
Akşam yemeğini de evde saat 10'dan sonra yiyorum çünkü o saatte eve anca geliyorum. 2 haftadır 69'un altına düşemedim spora 2 haftadır ara vermiştim bu hafta yine başladım 1-2 gün arayla gidiyorum oraya da. Sürekli kendimi yemek yerken buluyor gibi hissediyorum nasıl gidecek bu kilolar
Güncellemeler
2 ay
Güncel
Diyet beni çok zorluyor, sürekli yemek yeme isteği geliyor, nasıl geçecek bu çabuk acıkma hissi?