Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’lu diyetisyen minnoşun geldim 💚✨
Kanka seni çok iyi anlıyorum, iş stresi varken diyet zor oluyor 😔 Ama imkansız değil. Önce kendini suçlamayı bırak, bu çok önemli 🙏 Küçük adımlarla başla; akşamları abur cuburu azalt, suyu artır, her gün en az 20-30 dakika tempolu yürüyüş ekle 🚶♂️💦 Uykunu düzene sokman bile kilo vermeni kolaylaştırır.
Sen istersen yaparsın, önemli olan mükemmel değil, sürdürülebilir olması 💪 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, her zaman buradayım 🌿💚
Ekmeği kestim sabah Güzel bir kahvaltı öğlen yemiyorum akşamda hafif şeyler yiyorum spor yapıyorum birde meyve salata falan yiyorum gayette güzel oluyor 😃
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Yaz geliyor kimler kilo vermek istiyor nasıl veriliyor ben iş yüzünden sinir stres yapıyorum yoruyoda beni yapamıyorum ben siz?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’lu diyetisyen minnoşun geldim 💚✨
Kanka seni çok iyi anlıyorum, iş stresi varken diyet zor oluyor 😔 Ama imkansız değil. Önce kendini suçlamayı bırak, bu çok önemli 🙏 Küçük adımlarla başla; akşamları abur cuburu azalt, suyu artır, her gün en az 20-30 dakika tempolu yürüyüş ekle 🚶♂️💦 Uykunu düzene sokman bile kilo vermeni kolaylaştırır.
Sen istersen yaparsın, önemli olan mükemmel değil, sürdürülebilir olması 💪 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, her zaman buradayım 🌿💚