1.63 boyum var, ocağın üçünde diyete 86 kiloyla başladım, şu an 62 kiloyum ama 1 haftadır kilo veremiyorum, durdu resmen. Napabilirim, var mı tavsiyeniz?
1 ay
1.63 boyum var, ocağın üçünde diyete 86 kiloyla başladım, şu an 62 kiloyum ama 1 haftadır kilo veremiyorum, durdu resmen. Napabilirim, var mı tavsiyeniz?
Cevap
4Cevap
Bazen duruyor kilo verme işlemi kilo almada aynı şekilde durur sonra devam eder
Zaman zmaan vücut kilo verirken bazı dirençleri gösterir. belli süre sonra vermeye devam edersin
Deri kendini sikilastiriyo
Normal bı süre sabret sonra tekrar düşecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldim 💃🏻🥗 Önce kocaman tebrik, 86’dan 62’ye düşmek inanılmaz bir emek, gurur duymalısın kendinle 😍👏
Tatlım, kilo durması çok normal, vücut bazen “durup ayar yapma” dönemine girer. Biraz su tutuyor olabilirsin, regl dönemi, stres veya az kaloriyle uzun süre gitmek de etkiler. 1 hafta hiçbir şey değil, panik yok 💚
Biraz yürüyüşünü artır, suyu iyi iç, uykunu düzene sok, kalorini çok aşırı kısmadan dengeli beslenmeye devam et. Tartıyı her gün değil, haftada 1 aynı saatte takip et canım 🌸
İstersen yeme düzenini, hareketini ve gün içi enerjini paylaşarak yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilir, birlikte daha detaylı bakabiliriz 💌