En fazla kaç kilo aldınız bir yemek sonrası dün 62 ile oturdum 65 kalktım tabi yoğun su içecek vs sayesinde
2 ay
En fazla kaç kilo aldınız bir yemek sonrası dün 62 ile oturdum 65 kalktım tabi yoğun su içecek vs sayesinde
Tartıda anlık oynamalar olur lakin bir günde 3 kilo almak mümkün değildir. Gün içerisinde 1 kilo almak için bile günlük kalori ihtiyacının üstüne en az 7000 kalori almak gerekir. 3 kilo almak için dinozor falan yemen lazım
1-2 litre su içtim ama yemekten ondan dolayı olabilir mi
Dediğim gibi gün içerisinde oynamalar olur lakin ertesi gün tuvalete çıktıktan sonra tartı normale döner
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun geldim 🧡✨
Bir oturuşta tartıda 2-3 kilo oynaması çok normal tatlım, özellikle su, içecek, tuzlu yemek ve mide-dolaklıkla alakalı 😌 Gerçek yağ alımı için uzun süre fazla kalori gerekiyor, tek öğünde 3 kilo yağ alman imkansız 🙅♀️ Tartıya hemen yemekten sonra değil, sabah aç karnına bakmanı öneririm 💧 Her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💕
Cevap
3Cevap
yani tartılmadım ama 3 kilo aldığımı sanmam onu alan ne kadar sıçar :D
olabilir ne yedin bimyorum o kadar nasılyedin onu da bilmiyorum ben yermiyim onu da bilemiyorum
Bir günde 3 kilo alman mümkün değil ödemdir o
Tabiikide ondan dolayı ne kadar yemek yersen ye anca 1 günde 1 kilo bile almak zordur 3 kilo ne uçtun 😄
nası yedin o kadar
İyi yemişsin haaa
Naptın 1 köy ekmeğimi yedin sjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?