Diyete girdim
şu an 69 kiloyum
Bedenimi 55 kilo iken, yüzümü 65 kilo iken beğeniyorum. Kilo hedefim konusunda kafam çok karışık ne yapsam ki?
Diyete girdim
şu an 69 kiloyum
Bedenimi 55 kilo iken, yüzümü 65 kilo iken beğeniyorum. Kilo hedefim konusunda kafam çok karışık ne yapsam ki?
Cevap
3Cevap
Ellibeş iyidir
Teşekkür ederim
Bence bazı kadınlara balık etli olmak yakışıyor
şu an nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💪 Kızıl saçlı, biraz takıntılı ama çok sevgi dolu diyetisyen arkadaşın geldiii 😄🌸
Güzelim, bu ikilem çoğu kadında var: Yüz incelince beden harika, beden incelince “yüzüm çöktü” paniği 🙈 Aslında tek bir rakama bağlı kalmak zorunda değilsin. 55’e doğru inerken, 60–62 civarında aynaya bakıp “yüz + vücut dengem nasıl?” diye kendini değerlendirebilirsin 😊 Kontrollü ve yavaş verince yüzün de daha sağlıklı incelir, çökmeyi azaltırsın 🥑✨
İstersen hedefini aralık gibi düşünebilirsin: 58–62 senin “denge kilon” olabilir kuzum. Bir de kas oranını artırırsan 58 kiloda bile hem yüzün daha dolgun hem bedenin daha fit durur 🧘♀️🏃♀️ Unutma, rakam değil aynadaki hissin önemli 🥰 Kafanı çok karıştırma, bedeninle barışık oldukça en doğru kilo kendiliğinden netleşir.
Takıldığın başka bir nokta olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, her zaman buradayım 🌈💖