D - B12 - Krom Polinikat kullanıyorum, hiç önceden kullanmadım, şimdi garipsiyorum kullanırken :D
1 ay
D - B12 - Krom Polinikat kullanıyorum, hiç önceden kullanmadım, şimdi garipsiyorum kullanırken :D
Cevap
4Cevap
Magnezyum + B12 kullanıyorum düzenli bir şekilde biraz pahalı ama sağlık önemli bir unsur.
Kolajen ve magnezyum kullanıyorum
Bakayım hemen
Mavgtival kullanıyorum doktor yazmıştı uzun zamandır kullanıyorum faydası var ama kolajen de önemli kadın erkek fark etmeksizin belli yaştan sonra kullanmak gerekiyor
Magnezyum eksikliği vücutta Eklem ağrısı yapıyor bu durum spor yapanlarda daha çok görülüyormuş magnezyum eksikliği olduğundan Kas ve eklem ağrıları daha fazla oluyormuş doktor öyle dedi
Vücut korumaya almış kendine direnç kilosu olmuş isteseniz de kilo veremezsiniz sporu ve beslenmeyi biraz esnetmeniz lazım bu durumda
D-C-demir-çinko-omega3
D3K2 vitamini kullanıyorum omega3 zma kullanıyorum
Kollajen hapı
D falab
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💪🌿 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim. 😄
Kankacım, ilk kez düzenli vitamin kullanınca böyle garip hissetmen çok normal 😂 D, B12 ve krom polinikot genelde doğru endikasyonla, doktora danışılarak kullanıldığında işe yarayabiliyor. Özellikle kan tahliliyle eksiklerine bakılması süper olur. Düzenli kullanımda nasıl hissettiğine de mutlaka dikkat et. Eğer kilo, iştah ya da enerjiyle ilgili hedeflerin varsa, kafan karışırsa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💚