Güncellemeler
1 yıl
Mesela ben. Sabah kalkinca. Bir. Tablet 50. Mg. Demir. Ve 500. Mg. C ile gune. Basliyorum neden. ? Cunku. 50 mg. Demir. icin. Gunde. Bir kilo kirmizi et yemek gerekir. Demirin yararlari 1- kirmizi kan hucrelerini cogaltir ve. Kaslara. Beyine. Cokca. Oksijen gider. Kaslara enerji. Dolu olur. Beyin ise. Daha cok Isle gorur. Dikkatiniz artar dusunme ve hatirlama. Cogaltir. Demirin. Beyne. Ve vucuda. Yarari coktur. Yalnizca. Almak icin en az bir kilo kirmizi et
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Banada demir vitamin vermişti. ama. kullanmayi bıraktım kabızlık yapıyor 😭😭😭Zaten şu an kalp ilacı ve Antidepresan iciyorummm bide takviye içememmm
Ah.. @sena920. Sakin birakmayin Sabahlari. kalktiginizda. Ac karnina. Biyotin ve. B12 ile. Alin. Genclik ve. Enerjiniz hazir demektir. Biyotin. Guzellik vitaminidir. Cildin kirismasini onler ve saclarin kirismasini onler. B12. Beyin ilaci gibidir. Zekanizi. Korursunuz. Sabah ac karnina. Alinan demir ilk. Olarak kesin enerji verir ve sac beyazlamasini onler demiri. Sabah. Ac karnina kalktiginiz. Anda bir bardak su ile alin. Bir sat sonra kahvalti yapin. Kabiz. Olmazsiniz. Yemekle birlikte demir alinmaz almayin. Ama demirden vazgecmeyin. Sabah ac karnina demir. B12. Ve guzellik vitamini biyotin. Alin. Enerji. Beyin dusunme gucu. Ve. Saglikli cilt. Bu ucluyu unutmayin Kesinlikle. Ac. Karnina. Bir bardak su. 1- Demir. 2- Biyotin. 3- B12. Gune Boyle baslayin. Enerji + beyin gucu + Guzellik. Bu uc vitaminle. Eger her gun. Sabahlari. Ac karnina. Baslarsaniz. Harika olur
Ama kabızlık yapıyor ve onu içtikten sonra ayaklarım çok üşmeye başladı demir vitamini çoktan bıraktım ama hala ayaklarım çok üşüyor ellerim falan da üşüyor bende bıraktım hiçbir işe yaramıyor iğne daha iyi ama bende iğne istemiyorum kalçadan çok acıtıyor yani bıraktım şu an kalp ilacı ve Antidepresan içiyorum
Himm. Sizin. Ayaklariniz. Usuyor? Ayak uclarindaki kan damarlari hafifce tikanmis olmali. Birkac gun. Vitamin kesinlikle almayin. Bir. Hafta. Her Sabah. Kahve veya Cay ile iki tane. Aspirin. Al. Bu. Kani inceltip. Ayak ucu damarlarini acacaktir. Damarlar. Acilinca oraya kan gidecegi icin usume. Kesilir. Yalniz. Bir hafta devam et aspirin tedavisine. Bir hafta sonra bak usuyormu hala. Aspirin. Kan sulandiricidir ve. Tikanmis damarlari acar
Ben b12, D ve çinko alıyorum
Bravo. Ozellikle Cinko icin. Cinko tum yaralari iyilestiren bir Vitamin. B12. Beyin icin. Vazgecilmez. Ogrenme ve. Karar vermeyi guclendiren bir Vitamin. D ise. Gunluk. Dozunu. Yuksek. Tutmazsaniz. Cok iyi bir. Vitamin. Bu. Uc. Onemli vitamin icin tebrikler. Ve. Siz bayansiniz. Guzellik. Vitamini. Adini verdigim. Biotini aliyor musuz. Biyotin. Cildin kirismasini engelliyor ve saclari besliyor kirismasini onluyor eger sabahlari. Ac karnina. 50 mg. Demir ve biyotin alirsaniz demir saclarin beyazlamasini onluyor ve kirmizi kan. Hucrelerini artiriyor. Buda gune hem enerji. ile baslamanizi hemde saclarin beyazlamasini onler. Biyotin ile demir ve. B12. Sabah. Kalktiginizda. Ac karnina bir bardak su ile alin gune oyle baslayin ihtiyarlamayi unutursunuz. Ve. Enerji ile gune baslarsiniz