Selam Gençler,
Özellikle spor yapan arkadaşların kullandıkları belli bir vitamin var mı?
Ayrıca varsa önerebileceğiniz vitaminler?
Ben omega 3, d vitamini ve multivitamin alıyorum..
Selam Gençler,
Özellikle spor yapan arkadaşların kullandıkları belli bir vitamin var mı?
Ayrıca varsa önerebileceğiniz vitaminler?
Ben omega 3, d vitamini ve multivitamin alıyorum..
B12 eksiğim var bu yüzden B12 iğnesi yaptırıyorum, sadece kırmızı ampül yaptırıyorum, bu B12 iğnesinin bir sarı ampülü, birde kırmızı ampülü karıştırılınca daha çok yakıyormuş bu doğru mu, kırmızı çok acımıyor hatta cimcik acısı gibi diyebilirim ilk yaptırırken öyle hissettim ama sonrasında çok hissetmemeye başladım acısını.
Birde şöylede bir detay daha var özel hastahanede yaptırırken B12 iğnesini hastaya hasta muamelesi yapıyorlar hatta iğneyi bile daha normal daha insancıl bir şekilde yapıyorlar ama devlette öyle değil bir keresinde yaptırmıştım devlet hastanesinde sanki kız keke çatal batırırmış gibi geldi bir anda sapladı iğneyi ve çok hızlı bir şekilde iğnenin ilacını enjekte etti gitti insan bir kontrol etmez mi kan akışı kontrolünü sağlar, sonrasınd yara bandı yapıştırır hiç yaptı manyak karı 🤣😁 komik ama ilginç bir o kadarda.
*yaptı gitti manyak karı
Gerçekten çok saçma ve çok üzücü zaten sizlerde devlet babayı sırtınızı yaslamışsınız iyi bir şartlar altında çalışıyorsunuz neyin şeyidir bu bariz ayrım yani.
Evet hemen hemen tüm vitaminmeri kullaniyorum..
B12/C, D, K gibi..
Ve agiz yolunu tercih etmiyorum
Evet 🙌🏼
D/K Damar yoluyla
diyerlerini ve ara takviyelerini cild yoluyla kullanıyorum
hayır aksıne.. Daha etkili oldugu için kullanıyorum 😊
vucudumuzda B12/D eksik olmadıgında bagişiklimiz güclü hastalıklara gecırılmez oluyoruz 🤲🏼
Siz spor içinmi kullanıyorsunuz?
anladım 😊
eig içiç teşekkürler
Cevap
5Cevap
Omega 3
Marincap, supradyn, imuneks
Multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim ben de yeni Multivitamin arıyordum da bakacağım
Omega 3 kullanıyorum...
Vitaminlerin eczane ürünleri yoluyla alınmasına karşıyım.. Karaciğeri düşünmek lazım abartmamalıyız
Balık yağı, multivitamin, zma, bazen de c vitamini 😄
Magnezyum, Çinko
Faydası oluyor
C vitamini favorim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?