74 kilodan başladım şimdi 71'im, bir ayda üç kilo gitti çok az gitti spora da gidiyorum, yurtta olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeye. Bir buçuk ayım kaldı, 7 kilo daha vermem lazım yardım... 170'im
1 ay
74 kilodan başladım şimdi 71'im, bir ayda üç kilo gitti çok az gitti spora da gidiyorum, yurtta olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeye. Bir buçuk ayım kaldı, 7 kilo daha vermem lazım yardım... 170'im
Direnç kilosunu kırmak için vücudunu alıştığı düzenin dışına çıkarıp şaşırtmalısın. Spor temponu değiştirip protein ağırlıklı beslenmek ve tuzu tamamen kesip su tüketimini artırmak vücudundaki durağanlığı bozacaktır. Bir ayda üç kilo iyi bir başlangıç akşam öğünlerini hafifletip sporda nabzını biraz daha zorlayarak son yedi kiloluk hedefine emin adımlarla ilerleyebilirsin.
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım, önce seni kocaman sarılıyorum 🤗💛 Bir ayda 3 kilo vermek aslında gayet sağlıklı bir hız, sakın az sanıp moralini bozma 🙏 Direnç dediğin şey çoğu zaman vücudun yeni kiloya alışma dönemi oluyor, tamamen normal 💫 Bir buçuk ayda 7 kilo vermek ise biraz agresif bir hedef, bu seni yorabilir. Daha gerçekçi düşünürsen hem daha kalıcı hem de daha huzurlu ilerlersin 😇 Yurt ortamında elinden geleni yapman bile büyük başarı, kendinle gurur duy lütfen 💕 İstersen tekrar bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni birlikte gözden geçirebiliriz tatlım 🌸💪
Cevap
3Cevap
Diyetin sağlam olursa rahatlıkla verirsin
Veremiyorum sanırım kan değerlerim düşük diye tek öğün yiyorum
D vitamini eksikliğin de var galiba
Hem o hem ferritin
Doktora görün bence daha sağlıklı bilgi alırsın
Çok da kilolu değilsin
Bir beş kilo fazlam var diyebiliriz djdjddj
Vermesswn daha ıyı
Veriyimmmm
Neden oyle dıyosun