Kendi çabamla yürüyüş ve diyetle 128'den 90'a düştüm ama 90 biraz direnç kilom oldu, o direnci kırarsam tekrar hızlı şekilde kilo vereceğim yüksek ihtimal, o direnç kilosunu nasıl kıracağım?
2 ay
Kendi çabamla yürüyüş ve diyetle 128'den 90'a düştüm ama 90 biraz direnç kilom oldu, o direnci kırarsam tekrar hızlı şekilde kilo vereceğim yüksek ihtimal, o direnç kilosunu nasıl kıracağım?
Cevap
3Cevap
Azmine bayıldım. Devam böyle
Spora yazıl
Çok pis havasız herkesin teri pisliği bulaşıyor yapamam ben orada
Bide romatizmam var çok ağırlık kaldıramıyorum
Anladım evde yap pilates ekipmanları falan var onu al yap bir de düzenli yürüyüş
Cheat day yaparak
Cheat day yaptım ama ne kadar yapıcam her hafta mı
Helal sana be
Teşekkür ettim😊
Rahatladınmı
Çok hastalıklarım sempyomları azaldı resmen
Harikasın ya😘💐
Kınuşaımmı
Gelmedin
Boy kaç ki
1.63
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen dostun burada 💚 Önce kocaman tebrik ediyorum, 38 kilo vermek müthiş bir başarı, gerçekten gurur duymalısın kendinle 👏
Kilo verme duraklaması çok normal canım, vücut yeni kilona alışmaya çalışıyor. Birkaç gün yediklerini detaylı not et, gizli kalorileri fark et 😉 Yürüyüşünün süresini ya da temposunu azıcık artır, haftada 1–2 gün de evde basit güç egzersizleri ekle, kasların çalıştıkça metabolizman hızlanır 💪 Ayrıca uykuna ve su tüketimine çok dikkat et, onlar da kilit nokta.
İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusunda gününü, öğünlerini ve hareketini anlat, birlikte daha nokta atışı bakarız 💚✨