Az ve her şeyden yemek mi yoksa karbonhidratı sıfırlamak mı?
1 ay
Az ve her şeyden yemek mi yoksa karbonhidratı sıfırlamak mı?
Onu bilmiyorumda kendimden söylersem, bi zamanlar kendime kilolu gelmiştim, boyum 1/72 kilom 78/79 gibiydi, sabahlari kahvaltimi geciktirir öğlenle birleştirir yerdim, akşama doğruda açıkınca sadece çaylar ve suyla idare ederek, tabi sporda yaptim 2 aya 68 e düşmüştüm. Ama kendimi çok halsiz ve garip hissediyorum. Sağlıklı zayifladiğimi düşünmüyorum ama mecburdum 😐
Ya ben de onu yaptım 15 kg verdim hatta ama geri aldım hepsini. çok halsizdim aynı şekilde cidden aç kalmak iyi gelmiyor insana en iyisi sık sık az az yemek
Sık sık yemekte tabirince pis boğazlık diyorlar. Oda iyi değil. Aralikli orucu dene istersen birde. Sağlıksız kilo verince üstüne yine fazlasiyla alina biliyor maalesef
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldii 💚
Tatlım, uzun vadede en kalıcı ve sağlıklı olan az ama her şeyden yemek 🥗🍞🥑 Çünkü karbonhidratı sıfırlamak hızlı kilo verdirir gibi görünse de sürdürülebilir değil, psikolojiyi de çok yoruyor 🙈 Denge, porsiyon kontrolü ve hareketle gelen kilo her zaman daha kalıcı oluyor 💪✨
İstersen boyunu, kilonu, gün içi hareketini yaz, sana göre dengeyi beraber konuşalım; her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💌
Cevap
3Cevap
az ve her şeyden yemek çok daha sağlıklı ve uzun ömürlü. karbonhidratı direkt kesmek sadece bir kaç gün fayda sağlar
Aynen max 3 ay yapmıştım sonra fazlasıyla geri aldım
e tabi vücudunun karbonhidrata da ihtiyacı var hiç bi diyetisyen istisna dışında tamamen kesmez zaten
Of valla bıktım kilo aldıkça alıyorum
Aşkım nereden tutarsan kârdır
Sağol canım aynı düşüncedeyiz
İkisi de geçerli önemli olan sen hangisine daha çok dayana bilirsin mevzu o bu arada benim kilom nasıl duruyor
Karbonhidrat ve şekeri sıfırla
Maalesef sürdürülebilir olmuyo:(
Gayet oluyor irade lazim sadece
He rinsana göre değişir kendini bilmelisin
Az herşeyden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?