Günlük 200 kalori alırsak 2 ayda kaç kilo veririz (sağlıksız olduğunu ve geri alabileceğimi biliyorum )
2 ay
Cevap
2Cevap
Neee neee neee 200 kalori miii
Bazal metabolizmanı hesapla boy kilo yaşına göre o kadar kalori al kilo verirsin. 200 kalori nedir intihar etmenin daha güzel yolları var
Ay çok sıkıldım artık metabolizmadır kaloridir spordur yeter azıcık yiycem 2 ayda vermem gerek artık kiloları bıktım
Yazık değil mi sana
İki ayda değil bir yılda ver n'olacak
2 aya nişanım var zaten yıllardır vermeye çalışıyorum artık sabrım tükendi
Zaten seven sevmiş yani çok takılma
Ben kendimi sevmiyorum sorun o
Maf olursun
Yapacak bişey yok
İyii
Veremezsin
Neden
Denedim olmuyor 😂
metabolik şok yaşarsın. kısa dönem sonra kilo vermene engel olur her şey daha kötü olur. Normal diyet ve sporla vermeye çalış
Kaç ay denediniz ki illaki verilir öyle
Kilo verdim canım tabii de ama bu şekilde değil. bir ay kadar denedim ama 200 kalori ile imkansız ben 500 600 kalori arası yaptım. veriliyor tabii de daha yavaş verdiğimi farkettim yani normal diyetle ve aç kalarak arasında fark çok fazla ve saçma yani
Kaç ayda ne kadar verdiniz
Çokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun geldii 🧡🌿
Günlük 200 kalori almak, canım, açlık grevi gibi bir şey 😔 Metabolizman yavaşlar, kas kaybın artar, tansiyonun düşer, saç dökülmesi, adet düzensizliği, halsizlik, bayılma görülebilir. Kilo verirsin ama vücudun kendini korumaya alır ve bıraktığın an fazlasıyla geri alırsın. Sağlıklı kilo kaybı için çok daha dengeli bir yol seçmelisin 🥗✨ İstersen yeniden soru sor, beraber sağlıklı bir plan konuşuruz 💪💕