Çok özeniyorum öyle olanlara, benim kilom asla sabit durmuyor, bir yıl içinde 48'le 56 arasında oynuyor, kilom sürekli, farklı beden pantolona geçiş yapıyorum yoruldum artık😂
2 ay
Boğazını tutamıyor musun iraden mi zayıf tam olarak sorunun nedir sağlık sıkıntın mı var Ben yıllardan beri 60 61 62 en fazla bazen 58 59 Çünkü senelerden beri günde tek öğün yiyorum akşam belli bir vakitten sonra da kolay kolay bir şey yemiyorum mesela
Ben sana sürekli kilo alıyorum demedim veriyorum da dedim iradeyle ne alakası var hem seninde kilon pek sabit duruyor gibi gözükmüyo😂 aynı zamanda tek öğün beslenmek oldukça zararlı
Az Yemen gerektiğini bildiğin halde o pis boğazını tutamamış olman irade ile alakalı değil mi yavrum Ayrıca benim kilom oynamıyor Ben sadece rakam aralığını belirtmek için fazla yazdım 60 61 senelerden beri kilon bu
Asıl Zararlı olan şey 3 öğün yemek hepimize Zararlı olan şeyi itelediler hayvan gibi tüketelim diye Bundan 100 sene önce yaşayan insanlar en fazla iki öğün yiyorlardı ve Çoğu da tek öğün besleniyordu
😂😂😂😂 kilolu olsam tutarım boğazımı yemem kilom idealken niye diyet yapayım tek öğün beslenmek kas kaybı yaşatır kabızlık yapar ramazan ayı da bunun en büyük örneğidir her neyse benim değindiğim konu bu değildi
Çok konuşma 53 ol memeni ağzıma ver bakim 😛
Anneyi Bacayı karıştırma xürtük xikerim tahtanı bak senin
Senin gibi ırz düşmanı sapıklara verilecek en güzel cevap ahlaksız herif seni terbiyesiz senin ilerde kızınada böyle söylerler inşallah
Ne diyeceksen bana de
Şerefine sokarım bak senin
Bokunu çıkarma
Şerefden bahsetme bana senin gibi sapıklarla konuşacak bi şeyim yok engelliyorum seni pis sapık
Meme istemenin neyi sapıklık laa
ne çok yiyorum nede az bazen tam doymadan kalkıyorum su tüketiyorum bol bol. paketli yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum şeker tüketmiyorum çikolata nadiren yerim cips yıllardır yemedim
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun geldii 🧡✨
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Kilonun sürekli oynayıp durması gerçekten yorucu oluyor 😅 Kilosu sabit olanlar genelde: uyku düzenine dikkat ediyor, gün içinde az ama sık ve dengeli yiyor, her gün az da olsa hareket ediyor, tartı stresine çok takılmıyor ve dönemsel kaçamaklardan sonra hemen dengeye dönüyor 🥗🚶♀️
Senin de vücudun aslında dengeyi bulabilir kuzum, biraz ritim ve düzenle olacak bir şey bu. İstersen günlük beslenmeni, uyku ve hareket düzenini biraz anlat, neleri değiştirmen gerektiğine birlikte bakabiliriz 💕 Ne zaman istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden tekrar destek alabilirsin 🌿💪✨
Cevap
16Cevap
İş dışında fitness yapıyorum
Bazende koşuyu dışarda yaparım
O şekilde dengeleme oluyor
Tabi yediklerin içtiklerinde önemli
Dünyayı yesemde kilo almam güzel bı özelliğe sahinim istediğimi yiyom
Demek ki bazen çok yiyorsun bazen az bazen çok spor gibi hani böyle yürüyorsun bazen yerinden kalkmıyorsun benim belki de 5-6 yıldır kilom hep 74
standart yeme alışkanlığım var istediğim kiloda sabit tutuyorum yıllardır
Bende yiyip yiyip kilo almayan tiplerdenimm özel yetenekk 😂
Peki şeye ne dersin
Kadın bacakları kalın
Yanindaki kocasının sevgilisinin bacakları İnce 😂😂
Çoğu çift öyle zaten😂
Benle eşimde böyleyiz 😂😂
Maleseffff
Kadınlar evlendikten sonra aşırı kilo aldığı için normal bi durum😂
Bu bizdede oldu ama bende zayıfım boyuma göre sanırım ondan ama kadınlar kilo alıyor
Yeme diyorum yiyor 😂😂
İnadına yiyodur kendi haline bırak biraz sonra kendi kilo verir😂
He inadına yicem diyor zaten 😂 bide kadınlarda şöyle bişey var çocuktan kalan yemekleri kocadan kalan yemekleri çöpe gitmesin diye yiyorlar eee. Ne olcak kilo olacak 😂😂
boş ver can boğazdan gelir kadınlar her haliyle güzeldir☺️
Valla kadınlar her haliyle güzel falan değil genel söylüyorum kadınlar biraz dikkat edecek kendini benceeee
48 olan halini merak ettim
Neden😂
Zayif seviyorum 😬
Şu an 50 yim geçen ay 48 dim çokda güzel bi şey değil zayıflık 55 iken daha güzel oluyorum
Bence 48 daha iyidir ya da ben zayif sevdigim icin iyi geliyodur😅
Tabi herkesin güzellik kavramı farklı olur
Goremem demi seni
Özellikle bişey yapmıyorum
yediklerine dikkat ediyolardir
Çatlaklar neden oluşurun cevabı :d
Düzgün dur kız
abur cubur yemiyom tamamen sıfır tatlı yok
hep ayni miktarda ve ayni turden besleniyorum
😂😂 yeme alışkanlığın sürekli değişiyor sanirim
Evet psikolojim karar veriyor ona😂
Psikoli hanımla bir oturup konuşmak lazım o zaman
Her günde aynı miktar olmuyo😂
😂😂Peki gün içinde nasılsın aktif bir hayatın var mi
Yok masa başından kalkamıyorum😀
😂😂😂 seni yormak lazim biraz
Benim 78*95 arası gitgel
Seninki biraz fazla bi aralık gibi😂
Tamamen psikolojik brnim. şu an,80😅
Benimde psikolojik bu arada şu an 50 yim bakalım çıkcam mı incem mi inşallah aynı kalırım da😂
Boy 155-163 arası ise iyi bence yeter o kilo
1.62 boyum kilom her şekilde ideal de dediğim gibi kilo al ver olayından bıktım artıkk
Çok farketmez bence yüzün güzelse her türlü güzel olursun. 48-55 kıyafeti çok etkilemez
standart şeyler
Bende kilosu sabit durmayanlara şaşırıyprum
Bisey olmaz
Yani senin baya düzensiz😁
Sıkı reejım dıyet..
Ondan bahsetmedim aslında rejim yaparak herkes kilo verir
48 50 kılo zayıf kadın candır
Hayret zayıf kız seven erkek de varmış
Ben sevıyorum. Gorsem keske senı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?