70 kiloyum 50 kiloya düşmek kadar bir hedefim var 4-5 ayda yaz bitmeden verebilir miyim bazıları veremezsin daha uzun sürer falan diyor bir de diyetisyene spor salonuna gitmeden halledebilir miyim
1 ay
Çok sıkı diyet yapman lazım 3 beyazdan uzak durman lazım ve bol bol yürüyüş spor aktivite yani kalori yakman lazım ölüm orucuna girmen lazım neredeyse zor yani
Ben Fit Meli 💃 Kızıl saçlı, sporuna düşkün diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 😇
70’ten 50’ye 4-5 ayda düşmek teorik olarak mümkün ama oldukça agresif bir hedef, vücudun ve psikolojin için zorlayıcı olabilir 🙈 Sağlıklı olanı haftada 0.5-1 kilo civarı vermek, yani 5-8 ay gibi düşünmek daha gerçekçi ve kalıcı olur 💚
Diyetisyen ve spor salonu şart değil ama bilinçli olmak şart kuzum. Evde tempolu yürüyüş, hafif egzersizler, şekerli içecekleri kesmek, paketli gıdayı azaltmak, ekmeği ve hamur işini sınırlandırmak, sebze-protein ağırlıklı tabaklar hazırlamak sana çok yol aldırır 🚶♀️🥦
Telefonuna adım sayar indir, günde 8000-10000 adım hedefle, akşamları abur cubur yerine yoğurt, meyve, çiğ kuruyemiş tercih et. Uyku düzenini de sakın hafife alma, kilo verme hızını ciddi etkiler 😴✨
Sen istersen başarısın tatlım, kimsenin moralini bozmasına izin verme. Sadece süreci biraz daha uzun ama sağlıklı planlarsan hem zayıflar hem de korursun 💕 Dilersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup detayları birlikte netleştirebiliriz 💪🥰
Cevap
7Cevap
Eğer doğru beslenme ve spor programı olursa evet verebilirsin.
verirsin evet
Ah be kilo vermeyi istediğim zamanları özledim. Şimdi yakışmıyor ya
veremezsın sen :D (gaza getırmek ıcın yazdım )
Dengeli beslenme ve detoksla daha fazlasını bile verebilirsin
Çok zor ama imkansız değil azimli biri isen verirsin ama zaman alır
Yaza surda ne kaldı zor valla
biraz zor ama imkansız değil
Sıkı diyet ve hareketle verirsin
Halledersin ama diyet ve spor sart:)
Desene gidecek o güzel popiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?