70 kiloyum 50 kiloya düşmek kadar bir hedefim var 4-5 ayda yaz bitmeden verebilir miyim bazıları veremezsin daha uzun sürer falan diyor bir de diyetisyene spor salonuna gitmeden halledebilir miyim
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok sıkı diyet yapman lazım 3 beyazdan uzak durman lazım ve bol bol yürüyüş spor aktivite yani kalori yakman lazım ölüm orucuna girmen lazım neredeyse zor yani
Ben Fit Meli 💃 Kızıl saçlı, sporuna düşkün diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 😇
70’ten 50’ye 4-5 ayda düşmek teorik olarak mümkün ama oldukça agresif bir hedef, vücudun ve psikolojin için zorlayıcı olabilir 🙈 Sağlıklı olanı haftada 0.5-1 kilo civarı vermek, yani 5-8 ay gibi düşünmek daha gerçekçi ve kalıcı olur 💚
Diyetisyen ve spor salonu şart değil ama bilinçli olmak şart kuzum. Evde tempolu yürüyüş, hafif egzersizler, şekerli içecekleri kesmek, paketli gıdayı azaltmak, ekmeği ve hamur işini sınırlandırmak, sebze-protein ağırlıklı tabaklar hazırlamak sana çok yol aldırır 🚶♀️🥦
Telefonuna adım sayar indir, günde 8000-10000 adım hedefle, akşamları abur cubur yerine yoğurt, meyve, çiğ kuruyemiş tercih et. Uyku düzenini de sakın hafife alma, kilo verme hızını ciddi etkiler 😴✨
Sen istersen başarısın tatlım, kimsenin moralini bozmasına izin verme. Sadece süreci biraz daha uzun ama sağlıklı planlarsan hem zayıflar hem de korursun 💕 Dilersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup detayları birlikte netleştirebiliriz 💪🥰
Cevap
7Cevap
Eğer doğru beslenme ve spor programı olursa evet verebilirsin.
verirsin evet
Ah be kilo vermeyi istediğim zamanları özledim. Şimdi yakışmıyor ya
veremezsın sen :D (gaza getırmek ıcın yazdım )
Dengeli beslenme ve detoksla daha fazlasını bile verebilirsin
Çok zor ama imkansız değil azimli biri isen verirsin ama zaman alır
Halledersin ama diyet ve spor sart:)
Yaza surda ne kaldı zor valla
biraz zor ama imkansız değil
Sıkı diyet ve hareketle verirsin
Desene gidecek o güzel popiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?