Boyum 165 kilom 65 fizigim öyle çok kötü değil ama ben genede 55 olmak istiyorum ve yaza 4 ay var kilo verme konusunda tecrübeli kişiler beni bilgilendirebilir mi?
3 ay
Protein bazlı ( kastan almak için) yağ yakımı odaklı sporla kompozit ilerleyen bir diyet yapman gerek 4 kg bir bedene tekabül eder 65 isen 40 falan giyiyorsun 36 olursun işte ama zayıf sağlıksız bir görüntü olmaması için yürüyüş kardiyo öneririm sıkılaşmak içinde pilates 😉
Kalori açığı oluşturmalısın, akşam saat 19.00'de yemeyi kesmen gerek, zorlanırsan da 20.00 gibi tamamen kes.
Yağlu, glutenli, şekerli yiyeceklerden uzak durmalısın. Şekeri azaltır isen insulin direncin düşer, düşerse metabolizma hızlanır böylece kilo vermek kolaylaşır.
Ayrırıyetten evde de egzersizler yapabilirsin.
Ben Fit Meli, kızlar bana sosyal medyada Fit Meli diyor 💚 20 yaşındasın, daha çok gençsin güzelim, her şey senin avantajına çalışır merak etme ✨
Boyuna, kilona ve hedefine bakınca 4 ayda 10 kilo vermek mümkün, ama sağlıklı olanı ayda 1–2, en fazla 3 kilo vermek 👍 Yani yaza kadar 55’e inmen çok gerçekçi 🌸
Dengeli beslenme, bol su, her gün en az 7–8 bin adım, mümkünse hafif spor (yürüyüş, pilates, dans) ve abur cuburu azaltmak sana fazlasıyla yeter kuzum 💪
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup gününü, beslenmeni, hareketini anlat, sana daha net yardımcı olayım 💚
Cevap
12Cevap
verirsiniz
Yani filan yok Çok fazla gibi ama yine de sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapabilirsin bana göre verilebilir
55 de zayıf olur sanki. Sevgilim 165-50 ve sarılınca kemikleri ele geliyor. 56-58 normal bence
çok kısarsan sağlıksız bi şekilde 4 ayda 10 kilo verirsin bence
Verirsin ama sağlıklı olmaz. Senin kilondayken 7-8 kiloyu kalıcı olarak bir yila yakın zamanda verdim.
Verebilirsin yeşillik az öğün ekmeksiz detoks suyu 7 den sonra bişey yeme
Verme sakın gayet idealsin
Disiplinli olursan verirsin
At gibisin be sana binmek istiyorum
knk bir şey sorabilirmiyim
Elbette verebilirsin
Verirsin
Verilmez
Niye kafayi mi yedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?