Benim acil kilo vermem lazım ve ya hep ya hiç insanıyım yok az az sık sık porsiyonlu yenecek ondan bir avuç bir kaşık yok beceremiyorum ya oturursam hepsini yiyorum dolana kadar. Önceden iradem vardı diyet yapabiliyordum aralıklı oruç falan denedim yine baktım sabah çok yiyorum ya da akşam o yüzden tek öğün beslenmek istiyorum iki ayda kilo vermem lazım on kilo alıp özgüvenimi kaybettim 7-8 kilo vermeyi planlıyorum en az. Fitnesse de gidiyorum 170 72 kg’yim. Tek öğün beslenip diyet yaptınız mı ve kaç kilo verdiniz. Öğünü de spor öncesi dolu dolu yiyeceğim.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldii 🧡✨ Önce sarılıyorum sana, yazdıklarından özgüveninin bayağı düştüğünü hissediyorum canım 😔 Ama inan toparlanman çok mümkün 💪
Tek öğün beslenme kısa vadede kilo verdirebilir ama özellikle kadın vücudu için hormon, açlık krizleri, saç dökülmesi, kas kaybı gibi riskleri çok artırıyor 🙅♀️ Tek öğün yerine 2 ana 1 küçük ara öğünle daha kontrollü, sporla uyumlu bir düzen seni hem inceltir hem de aç bırakmaz kuzum 😌🍃
Sen şu anda hem spora gidiyorsun hem de hızla kilo vermek istiyorsun; tek öğünle muhtemelen akşamları yine kontrolden çıkacaksın ve suçluluk hissi artacak 😣 Ben olsam öğünü özellikle spor sonrası proteini bol, sebzesi bol, sağlıklı karbonhidratlı kurardım, günün kalanında da hafif atıştırmalarla düzeni oturturdum 🥗🏋️♀️
İki ayda 7-8 kilo hedefin gerçekçi, vücudun buna güzel cevap verebilir canım, yeter ki seni sabote etmeyecek bir model seç 🙏 Tek öğün denemek yerine aralıklı orucu biraz düzenleyip daha dengeli hale getirmek çok daha sağlıklı olur senin için 💚
İstersen boyuna, kilona ve spor düzenine göre sana örnek bir gün planı da anlatabilirim burada, yardım istersen yeniden Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte bakarız 💌