Herkes en az 10 kiloyu rahat alıyor ben bıraktığım dönem en fazla 3 kilo almıştım onu da geri vermiştim zamanla millet stresten yiyor galiba😂
1 ay
Bu gün 9. Gün içmedim ve bıraktım galiba ya kiloda almadım verdim daha çok oruç gibiyim yemek yemiyorum canım sigara çekiyor yemekten sonra 🤷♂️
Ayyy seni çok iyi anlıyorum sigara istediğim gelmesin diye karnını tam doyurmuyosun dimi o yüzden de kilo verirsin😂
Su içmek çok güzel bastırır da sigara istediğini bi şeyler de ye yine açlıktan ölürsün😂
Qpwuwywy bide kilo almadım diyo nasıl alcan acaba sen git başla sigaraya böyle daha zararlı açlıktan ölcen😂
Hadi inşallah sporculara sigara yasak zaten🙃
Ben Fit Meli 🧡 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 😄 Canım, çok güzel bir noktaya değinmişsin. Evet, çoğu kişi sigarayı bırakınca el alışkanlığını ve ağız boşluğunu atıştırmalıklarla dolduruyor 😅 Ayrıca nikotin metabolizmayı biraz hızlandırdığı için bırakınca vücut normale dönüyor, bu da hafif kilo artışına sebep olabiliyor. Senin sadece 3 kilo alıp geri vermen harika bir denge 👍 Beslenmeni farkında olarak yönetmişsin. Eğer bir gün tekrar kilo kontrolüyle ilgili desteğe ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım 💪✨
Cevap
10Cevap
Yok sigarayı bırakınca canın sürekli bir şey yemek istiyor aburcubura yöneliyorsun
Evet o dönemden bende geçtim de o kadar kilo almadım galiba biraz sigara işin bahanesi😂
Ben de bırakacağım da cesaret edemiyorum
Bende 1 yıl uğraştım en sonunda bıraktım öyle kolay olmuyo tabiki
Ne kadar süre içtin
3 yıl
Benim 10 yıl oldu
Sigara içmemek için yediği atıştırmalıklar olabilir mi acaba 🤷
Ben bir senedir içmiyorum. Ve 14 kilo verdim
Diyet yaptıysan verirsin
Spor ve programlı yemek yedim. Kas kutleni arttırarak bu kiloyu vetdim
Sigarayı bıraktıktan sonra iştahta artış oluyor
Sigaradan sonra ben perişan oldum ya
Sigara alkol kullanmadım hiç
Sigara içmek bile gün içinde 200–300 kalori yaktırıyor
Millet sigarayı zayıflamak için iciyor
Zayıflatmıyo herkesi yanlış bilgi
Çok iyide zayiflatir. Aslında zayıf olanları dahada zayıflatır
Sigara kullanıp kilo sorunu yaşayan bir sürü insan var zayıflamak için boğaz tutmak lazım sigara yüzünden zayıflayanlarda iştah kapandığı için veriyor zaten oda geçici bir süre
Senin için yaktım bı tane güzel gidiyor ama bu meret
Önceden kahve sigara keyfi yapardım hoş olurdu benim yerime de iç veya sende bırak😂
Knk bu son paket vlla bundan sonra birakacam ztn şöyle söyleyeyim 5,6 günde 1 tane falan içiyorum şu an bu paketi iki aydır kullanıyorum öyle düşün birakcam bitince
Senin bırakman kolay olur bağımlısı olmadığın çok belli biz bi günde 2 paket bitirirdik bencede son paketin olsun bu içme
Bu son paket birdaha asla bana sigarayı alıştıran kişilerle hepsi ile küstüm. yanlizlik iyidir.
Aferin doğru yoldasın yaşın kaç senin
19 neden
Konuşma tarzından benim yaşlarımda olduğunu anladım doğru tahmin etmişim zaten bende 21 im
Ben bırakamıyorum ciğerlerim pert oldu
Bırak bol su iç kahve iç onun yerine
Ben tarlada çalışıyorum sigara olmadan yapamam kafayı yerim
Şehir efsanesi
İştah açılıyor
Stres babacım stres
Sigara içemiyo yemek yiyolar demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?