Kızlarrr ya malum yaz geliyor nolur diyet hakkında taktik verinnnnn
2 ay
azraayYh sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sadece sağlıklı beslen gerekirse de siyetisyene danış derim.
Şok diyetleri uygulama, verdiğin kilonun iki katını geri alıyorsun. Yavaş, spor destekli diyetler uygulayarak ilerle
Koşu yaparak veya pilatese giderek sağlıklı kilo verebilirsin tabi yediğin şeylere dikkat ederek
Diyet flnda değil koşu bandı al 1 ay da istediğin kilolar gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldim kuzum 🧡✨ Yaz gelince hepimiz bir panik oluyoruz, çok normal merak etme 😌
Tatlım, önce şunu bil: Hızlı ama sağlıklı olsun istiyorsan odak noktan düzen olmalı. Her öğünde tabağını yarısı sebze, çeyreği protein (yumurta, yoğurt, peynir, tavuk, balık), çeyreği de tam tahıllar olsun. Akşamları çok geç yememeye, gün içinde 2-2,5 litre su içmeye ve her gün en az 30-40 dakika tempolu yürüyüş eklemeye çalış 🥗🚶♀️💦
Şekerli içecekler, paketli abur cuburlar ve aşırı ekmeği azalttığında vücudun hemen cevap verir. Kendini aç bırakmadan, yavaş yavaş porsiyonları küçült, her lokmanı iyi çiğne, telefonla değil yemeğinle ilgilen 😉
Sen istersen yaz gelmeden çok güzel toparlarsın canım, yeter ki pes etme ve her gün minik bir adım at 🧡 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup detaylı program da konuşabiliriz tatlım 🌸💪