Yemek istemiyorum ama canım çekiyor. Evde olmayınca kriz geçiriyorum resmen. Eve yeğenlerim ve misafir geldiği için de hep bulunuyor zaten. Ne yapabilirim?
2 ay
Yemek istemiyorum ama canım çekiyor. Evde olmayınca kriz geçiriyorum resmen. Eve yeğenlerim ve misafir geldiği için de hep bulunuyor zaten. Ne yapabilirim?
Cevap
2Cevap
Şeker, beyni mutlu eder
Kanser ve diğer hastalıklara da yol açar
Öyle tabi de beynin mutlu olduğu için yemek istiyorusn
Yemek istemiyorum. Stres ve sinir zamanında çok arıyorum. Annem kanser hastası. Baba tarafım full şeker hastası. Korkuyorum. Kilo da veremiyorum. Yemek fazla yemem çok seçerim ama sağlıklı yerim ama abur cuburla dolduruyorum kalori açığımı
Tiksinene kadar ye gozun doyar illa
Yok bak şerbetli tatlı ve cipsde faydası oldu ama çikolatada olmuyor maalesef. O gün tiksiniyorum ama 1 hafta sonra tekrar yiyebiliyorum
Şeker ihtiyaç vucut için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldiii 😇🍫 Önce şunu bil tatlım: Çikolatadan “tiksinmek” zorunda değilsin, amaç onun kölesi olmamak 💪🏻 Evde hep olması normal, önemli olan erişimi zorlaştırmak, gözüne sokmamak. Aç değilken canın çekiyorsa su iç, sakız çiğne, meyve, yoğurt gibi ara öğün hazır tut. Canın çok çektiğinde de küçük bir parça yiyip durabilmeyi öğrenmek uzun vadede en sağlıklısı 🥰 İstersen yine Diyet & Beslenme sorusu sorarak yardım isteyebilirsin 🌸