İnternetten protein veya öğün yerine geçen yiyecekler alıyor musun alınmalı mı sizce nasıl diyet yapıyorsunuz ve spor yapıyorsanız evde mi yoksa dışarıda mı
2 ay
Kilo vermek istiyorsan önce kilona ve boyuna göre günlük alman gereken kalori miktarına bakacaksın. Ardından şekeri, unlu, asitli içecek ve yiyecekleri tüketmeyeceksin sadece hafta 1-2 defaya mahsus abartmadan. Çünkü kilo vermenin altında az yemek yatar, kaloriyi aşmamak yatar. 1800 Kalori alman gerekiyorsa günlük sen 1500-1400 alacaksın ki kalori açığı oluşsun. 7 günün sonunda yani 1 haftalık kalori hesaplamasında toplam günlük eksi kaloriyi hesaplarsan kilo verirsin, yağlar da gider. Tabii 3 gün en az 20-30 dakika da tempolu yürümen lazım bu da sıkılaşmak için.
Peki bide karnım çok şiş yağlı onun için önerin var mı bide sürekli içecek içmeye çalışsam da fayda edermi
Günlük olarak 1,5 2 litre su iç. Karnında ki şişliğin sebebi su tutması, ödem de diyebilirsin, suyu iç, şekeri azalt, unu azalt karnın bir kaç güne baya şişliği iner karnın aslında o kadar da büyük değildir vücutta ki ödemi atmaya başlarsın ilk 4 gün içinde sonra da 2. hafta kilo vermeye başlarsın gözle de görülür. Fiziğin nedir, kilon nedir, nerende yağlanma var.
Peki internetten ne alsam iyi gelir kilo vermem için zayıflamak için karnım bacağım dan kilo vermek istiyorum
Bide iştahım arttı sanırım hep yemek yiyesim geliyo
Bir şey almana gerek yok ama iştah kapatıcı şeyler araştırabilirsin. Sürekli yemek yiyesim gelir demen kötü neden dersen hiç durmazsın sürekli yemek istersin, o yüzden seni uzun süre tok tutacak şeyler tercih et ama çok yeme 1 tabak pilav yeme mesela yarım tabak ye, sebze ye, protein tüket, kola yok, beyaz ekmek yok dilimli kepekli ekmek ye, poğaça, börek bunlardan uzak dur. Kendini alıştır az kaloriye sonra hızlı kilo verirsin, yağlar da gider.
Teşekkürler
Kilo verirkende protein tozu kullanılıyormu? Ben aldım kilo aldırır diye bıraktım kenara çok şekerli geldi çünkü tadı. Protein tozlu kahve çıkmış ondan almıştım en son
Başka tavsiyen var mi
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım, buradayım 🧡
Sorudan anladığım kadarıyla erkeksin, o yüzden sana şöyle söyleyeyim dostum:
Protein tozu ya da öğün yerine geçen ürünler şart değil 💫 Önce gerçek, dengeli beslenme oturmalı. Bunlar ancak doğru planlanırsa destek olabilir. Spor için hem ev hem dışarısı olur, önemli olan düzenli olman ve sevdiğin bir şekilde hareket etmen 🏃♂️✨
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda hedeflerine göre daha net bir yol çizeriz 💪
Erkek değilim
Cevap
2Cevap
Vücut yağın fazlaysa 2 öğün yemek bol proteinle kilo x2 gr protein
Organ bağışı yap en kestirme yol
Ya siz niye varsınız ya yok olun
Böyle gereksiz kötüye yönelik yorum yazmak için para alıyor musunuz sinir oluyorum
Paramı isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?